ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Bonuslu Skibbe

Artık Skibbe hakkında yazmayayım diye kendimi şartlıyorum ama bir türlü olmuyor. Hacettepe ligin 17. sırasında ve bu maça çıkana kadar attığı gol sayısı sadece yedi. Ali Sami Yen'de böyle bir takıma karşı tek forvet sahaya sürüyor sayın Skibbe. Dilimde tüy bitti, bu takım Galatasaray, sen çalıştırdığın takımın hâlâ büyüklüğünün farkında değilsin. Allah Galatasaray camiasına sabır versin, başka bir şey demiyorum. Yönetim bu hocayı gönderemediği gibi bir de bonus olarak Kalli'yi getirdi.

Korkak başladı
Yani Skibbe gitse, bonusu kalacak! Maça böyle korkarak başlayan Alman hoca, ilk golü de kalesinde gördü. Daha sonra Tozo oyundan atılınca ilk yarının sonlarına doğru ancak beraberliği yakaladı. Bu arada Skibbe'nin rakibin 10 kişi kaldığının bile farkında olmaması komedi gibiydi. Allah'tan 4. hakeme sordu da Serkan Çınar durumu Alman hocaya izah etti. Ama takım yine ilk yarıyı tek forvetle tamamladı o da başka. Skibbe'nin maçın gidişine, rakibin durumuna göre hamle yapmasını zaten beklemiyoruz.

Skor aldatmasın
İkinci yarının başlarında Süleyman Abay'ın gerçekten çok iyi gördüğü penaltı pozisyonunu gole çeviren Baros uzun bir suskunluktan sonra bu karşılaşmadaki 2. golünü de penaltı atışı ile gerçekleştirdi. Bu golden sonra da 3. golünü atınca takımını da rahatlattı. Hacettepe bu golden sonra dağıldı, Teli de kırmızı kart görünce zaten 9 kişi kaldılar ki yapabilecekleri çok şey kalmadı. Ben özellikle son haftalarda gördüğüm en iyi hakem olan Süleyman Abay'ı tebrik ederim. Hele Fenerbahçe-Beşiktaş maçının hakemini gördükten sonra, Abay mükemmeldi. Galatasaray'dan Ayhan, Lincoln, Milan Baros ve Barış'ı karşılaşmanın iyileri arasına koyabiliriz. Ancak bu futbol Berlin'de kazanmaya asla yetmez. Farklı galibiyet kimseyi aldatmasın. G.Saray UEFA'ya veda ederse şaşırmayın.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Skibbe yine korktu   / 23-11-2008
 Farkında değil   / 17-11-2008
 Travma etkiledi   / 14-11-2008
 Suçlu 1 değil, 11   / 10-11-2008
 Fener'i de yener   / 07-11-2008
 Benfica'ya hazır   / 03-11-2008
 Hakem rezaleti   / 27-10-2008
 Aslan kükredi   / 24-10-2008
 Kırılma anı   / 20-10-2008
 Kırık dökük...   / 06-10-2008
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
13.HAFTA
Kayseri 1 Trabzon 1
Sivas 3 Gaziantep 0
Ankaraspor 0 Ankaragücü 1
Eskişehir 4 Denizli 3
Fenerbahçe 2 Beşiktaş 1
G.Birliği 0 İ.B.B. Spor 0
Bursa 1 Antalya 1
Kocaeli 3 Konya 0
Galatasaray 3 Hacettepe 1
14.HAFTA
Hacettepe G.Birliği
İ.B.B. Spor Sivas
Trabzon Kocaeli
Gaziantep Kayseri
Ankaragücü Galatasaray
Denizli Fenerbahçe
Beşiktaş Ankaraspor
Konya Bursa
Antalya Eskişehir
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye / İletişim | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital