ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Sivok ve Nobre

Futbolda bilinen hiçbir sistem uymuyor Beşiktaş'a. Biri dar, öteki bol geliyor. Oyuncu yapısına bakınca bunun böyle olması da normal. Kafasını önüne eğip giden Üzülmez, yanındaki topa müdahale etmeyen Cisse, Kibar Feyzo Delgado'yu hangi sistem uyumlu hale getirebilir ki. Hangi tutkal yapıştırır böyle üç benzemezi bilen varsa beri gelsin. Kocaelispor emekliliği gelmiş tecrübeli oyunculardan kurulu. Kah emekli gibi davranıyorlar, kah tecrübelerini konuşturuyorlar. Yeşilsiyahlı oyuncular tecrübelerini konuşturdukları bir dakikada Beşiktaş'a iki gol attılar. Emekli gibi davrandıklarında ise 'bir dakikada buldukları hazineyi' kaybettiler.

Nereye arkadaş?
Körfez ekibinin gollerinde Beşiktaş sahada yoktu desek yeridir. Cisse önündeki topu seyretti, diğerleri Taner'e refakat etti, Rüştü de bunca ikramın boşa gitmesine izin vermeyip golü yedi. Daha ne olduğunu anlamadan bir de baktık Kocaeli yine geliyor. Üstelik "Nereye gidiyorsunuz arkadaş?" diye soran bir tek Beşiktaşlı yok. Al sana ikinci gol. Kocaelisporlu futolcular antrenman maçlarında bile bu kadar kolay gol atmamışlardır herhalde. Sivas ve Kayseri zorlu maçlardı ve Kartal bu iki güçlü rakip karşısında 5 puan kaybetti. Dedik ki zorluk derecesi yüksek karşılaşmaları oynayamıyor bu takım, kolay maç lazım. Tamam öyleyse, işte keklik gibi bir rakip. Pres yapmaz, morali bozuk, bir tek yabancı kalmamış, hocası bile kulübede değil. Hadi göster kendini?

İyi ki Cisse çıktı
Yok. Maalesef Beşiktaş'ın kendini gösterecek hali yok. Ezemiyor Kocaelispor'u. Maçın patronu olamıyor bir türlü. Nobre dışında ruh gibi dolaşıyor tüm siyah-beyazlı futolcular. Nobre demişken biraz duralım. Pascal Nouma yüreği var bu sambacıda. Arkadaşlarının umursamazlığına isyan edercesine savaşıyor. Yılmıyor, teslim olmuyor. Yüreğini seriyor çimlere, gollerini de atıyor. Helal olsun. Keşke 11 tane Nobre'si olsa Beşiktaş'ın. Allah'tan Cisse sakatlanıp çıktı ve Sivok onun yerine geçti de orta saha toparlandı. Zaten maçın kader anıydı bu sakatlık ve sonrasındaki görev değişimiydi. Sivok o bölgede nasıl oynanacağını gösterdi cümle aleme. Umarım Cisse izlemiştir. Orta sahadaki boşluk doldurulunca Beşiktaş rakip kaleye daha kolay gitmeye başladı ve ardından da Delgado ile Nobre'nin muhteşem golleri geldi. Evet kendi kendini zora sokan Beşiktaş bugünü kurtarmayı başardı. Yarın ne olur derseniz, Allah bilir derim.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Delgado yarım yıldız   / 07-11-2008
 Delgado'yu satmak şampiyon olmaktır!   / 06-11-2008
 Felsefe değişmemeli   / 04-11-2008
 Yakışmıyorsun!   / 03-11-2008
 Denizli'nin Kartal'ı açık ara yapar!   / 01-11-2008
 5 dakika yetti   / 31-10-2008
 G.Saray'ın AnELkaları!   / 28-10-2008
 Alkışlarla   / 25-10-2008
 Mustafa hocanın sistemi özgüven!   / 24-10-2008
 Mantalite devrimi   / 21-10-2008
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
10.HAFTA
Beşiktaş 5 Kocaeli 2
Ankaragücü 0 Bursa 0
Trabzon 0 Hacettepe 0
Antalya 0 Sivas 0
Gaziantep 0 İ.B.B. Spor 0
Ankaraspor 0 Eskişehir 0
Denizli 0 Kayseri 0
Konya 0 G.Birliği 0
Fenerbahçe 0 Galatasaray 0
11.HAFTA
Galatasaray İ.B.B. Spor
Eskişehir Ankaragücü
Sivas Konya
G.Birliği Trabzon
Hacettepe Gaziantep
Fenerbahçe Ankaraspor
Kocaeli Denizli
Kayseri Antalya
Bursa Beşiktaş
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital