ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Şaşkın Skibbe

Sizinle bahse girerim ki stajyerliğini Türkiye'de tamamlamaya çalışan bay Skibbe, hâlâ nasıl bir takımın başında bulunduğunu ve o takımın gücünün ne olduğunu bilmiyor. Diyeceksiniz ki olur mu böyle şey? Olur, olur bal gibi olur. Baksanıza bay Skibbe, Ankaraspor kupa maçından sonra: "Lig üçüncüsü ile berabere kaldık. Bu da başarıdır" diyor. Şaşılacak şey. Skibbe kendisini hâlâ Alman Ligi'nin alt sıralarında bir takımı çalıştırıyor zannediyor. Öyle düşünmese, kalkıp böyle cahilcesine konuşur mu? Ayrıca dün söyledikleri de oldukça şaşırtıcı. Bir televizyon programında kendisine sorulan, "Galatasaray gruptan lider çıkar mı?" sorusuna ise son derece rahat ve gayrı ciddi bir şekilde, şöyle konuştu; "Herhalde ya birinci ya da ikinci olabiliriz."

Birbirlerini tekzip!
Kendi takımının kim olduğunu, neler yapabileceğini bilmeyen bir teknik direktör nereye kadar gidilebilir? Kendisine zirveleri hedef yapmamış bir hoca ne kadar başarılı olur? Elbette konuşulması gerekenler bunlar. Ama bugünlerde böyle şeyleri konuşmak Galatasaray'ın sorumlularını kızdırıyor. Varsın kızsınlar. Biz sabırlıyız, konuşacak zamanı biliriz. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, genel kurulda krediye vize çıkınca birden bire havalandı. Ve ilk demecini, çok moralli bir şekilde verdi "UEFA kupasını ikinci defa almak istiyoruz." Neden olmasın sayın başkan. Ama, çok merak ettim, bu teknik direktörle mi alacaksınız UEFA kupasını? Bu hoca belki ilerde böyle bir başarı yakalayabilir. Ama bugün için UEFA kupalarını sadece tribünde seyretmiştir.

Yapma Adnan Sezgin
Neyse konumuza gelelim. Sayın Polat, UEFA'yı almak istiyoruz, derken Skibbe adeta onu tekzip ediyor ve şöyle konuşuyor. "Böyle oynarsak, Gaziantepspor maçı bizim için hüsranla sona erer." Buyrun kararı siz verin. Başkan Polat, UEFA kupasını hedef koymuş, Alman Skibbe ise bugün yapılacak Gaziantepspor lig maçından korkuyor. Neden mi? dersiniz. Çünkü örnekleri daha evvel olduğu gibi, takımı iyi hazırlayamıyor da ondan. Sayın Adnan Sezgin, "Hiçbir şekilde operasyon olmayacak. Skibbe hocamızdır, öyle kalacaktır" demiş. Bravo Adnan Sezgin! Ama unutma, Galatasaray Kulübü'nde, daima kimin arkasında olunmuşsa daima ilk olarak onlar, tek gidişli biletlerini alırlar ve de veda edip giderler. Anladığım kadarıyla, Skibbe de aynı yolda emin adımlarla ilerliyor!

Maçın sonucu ne olur?
Galatasaray bütün bu yazdıklarımızın dışında gerçekten Süper Lig'in zorlu takımlarından Gaziantepspor ile karşılaşacak. İkisinin de 14'er puanı var. Galatasarayın tek avantajı maçın Ali Sami Yen Stadı'nda oynanması. Her şeye rağmen ben Galatasaray'ın sahadan üç puanla ayrılacağına inanıyorum.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Beşinci sınıf maç   / 31-10-2008
 Olmuyor beyler   / 28-10-2008
 Nasıl maç bu!   / 27-10-2008
 İşte bu kadar   / 24-10-2008
 Mücadele, ter, yürek   / 21-10-2008
 Çok kolay oldu!   / 20-10-2008
 'Boğalar'a "oley" dersek   / 17-10-2008
 Türkiye 13-Estonya 137   / 16-10-2008
 Hesabı somuncu adam soracak!   / 15-10-2008
 Şans sürüyor   / 12-10-2008
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
9.HAFTA
Hacettepe 1 Konya 2
İ.B.B. Spor 0 Trabzon 4
Eskişehir 2 Fenerbahçe 2
Sivas 0 Denizli 0
Kocaeli 0 Ankaragücü 0
Bursa 0 Ankaraspor 0
G.Birliği 0 Antalya 0
Kayseri 0 Beşiktaş 0
Galatasaray 0 Gaziantep 0
10.HAFTA
Konya G.Birliği
Gaziantep İ.B.B. Spor
Fenerbahçe Galatasaray
Ankaraspor Eskişehir
Denizli Kayseri
Beşiktaş Kocaeli
Antalya Sivas
Ankaragücü Bursa
Trabzon Hacettepe
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital