Sakatlar tedavide Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları devam eden Hasan Şaş, Linderoth, Mehmet Topal, Barış Özbek, Emre Güngör, Serkan Çalık, Uğur Uçar ve Aydın Yılmaz, Ankaraspor maçının kadrosuna alınmadı. Bu oyuncuların tedavi ve rehabilite çalışmalarına devam edildi.
Polat da Ankara'da Galatasaray, Ankara maçının son
çalışmasını dün Florya'da yaptı. İdmanda maçın taktik provası üzerinde duruldu. Sarı-kırmızılılar, idmanın ardından THY uçağıyla Ankara'ya gitti. Başkan Adnan Polat, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ da kafilede yer aldı.
Galibiyetle başlıyor Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası'nda oynadığı ilk maçları hep kazandı. Üç sezondur ilk maçları hep kendi evinde oynayan Aslan, 2006'da Bursaspor'u 2-1, 2007'de Denizlispor'u 2-1, 2005'te Mersin'i 4-0 yendi. Cimbom ilk kez kupaya deplasmanda başlayacak. Taraftar umutlu Sarı-kırmızılı taraftarlar, Ankaraspor'u yeneceklerine inanıyor. webaslan. com'daki, "Kupa maçında nasıl bir sonuç alırız?" sorusuna, katılımcıların yüzde 61.7'si "Kesin kazanırız", yüzde 16.8'i "Berabere kalırız", yüzde 21.5'i "Mağlup oluruz" yanıtını verdi. Yeni patron Mehmet Sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle G.Saray'ın orta sahasında bugün Mehmet Güven görev yapacak. Ön liberoda oyun kurucu görevini üstlenecek genç futbolcu, defansa da yardım edecek. Skibbe, Mehmet'ten riske girmeden basit oynamasını istedi.
Berlin korkuttu Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakiplerinden Hertha Berlin, Bundesliga'da evinde, Hannover 96'yı 3-0 mağlup ederek çekinilmesi gereken bir takım olduğunu gösterdi. Diğer rakip Metalist Kharkiv de Ukrayna Kupası'nda Arsenal Kiev'i 3-1 yenip tur atladı.