Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Tuşluk futbol

G.Saray'daki sakat futbolcuların çokluğunu kabul ediyorum ama sonuçta sahaya 11 oyuncu çıkıyor. Dün de öyle oldu zaten. Bana biri anlatsın lütfen ilk 45 dakikada G.Saray'ın bir tane bilinçli bir organizasyonu oldu mu? Eğer fanatik taraftar değilseniz, yanıtınız hemen "Hayır" olmalı. Koca bir 45 dakika 5 etkili atak ev sahibi Bursaspor'dan. G.Saray'da ise al gülüm-ver gülüm topları ile yalancı bindirmeler. G.Saray'a yakışmayan futbol, doğal olarak rakibi de sürekli dirençli tutan bir sistem. Bursaspor boşuna bu kadar puan toplamamış. Sıkı adamları var. Romaschenko, Yusuf, Adriano, Mustafa Sarp, Sercan sürekli oyun içindeler yılmıyorlar, yorulmuyorlar. Sağlam bir defans kurgusu da var. 38'de gelen golün mimarı da Yusuf'tu zaten. G.Saray kalesine orta sahadan bindirme yapan Mustafa Sarp'a öyle bir pas verdi ki atamasaydı Mustafa'nın ayıbı olurdu. Arda'ya söyleyecek bir laf yok, zaten maça da iğne ile çıktı. İlk yarıda inanılmaz etkisizdi. Uzun süredir oynamayan Sabri'nin performansı da çok kötüydü. Zaman zaman yaptığı etkisiz ortaları da Bursa defansı leblebi gibi topladı. Lincoln zar zor bulduğu pozisyonları ayağında ezdi. Ayhan inanılmaz kötüydü. Nonda topla buluşmakta zorluk çekti. Bu anlamda ilk yarıda G.Saray'ın golü bulması mucizelere kaldı.

İyi takımlara takıldı
İkinci yarıda beklenti. G.Saray'ın daha etkili başlayacağı yönündeydi. Ama tam tersi oldu. G.Saray yine oyunu kendi alanında kabul etme ısrarını gösterince Bursa, Sercan'la ikinci golünü buldu. G.Saray adına tek önemli değişiklik Arda ikinci yarıda daha etkiliydi. O oynayınca, isabetli paslar atınca Lincoln ve Baros da hareketlendi. G.Saray'ın topla biraz iyi işler yaptığı dakikalarda Baros, Arda'ya şık bir gol attırdı. Bence Aydın ve Yaser daha önce girmeliydi. Çünkü onlar girdikten sonra G.Saray kanatlardan daha iyi daha akıllı gelmeye başladı. Ama zamanda dakikalar G.Saray'ın aleyhine su gibi akıyordu. Tek yarılık futbol G.Saray'a bu kez tek puan bile kazandıramadı. G.Saray ligin başından bu yana iki önemli rakiple oynadı. Birisi Kayserispor diğeri ise Bursaspor. Kayserispor'la berabere kaldı, Bursaspor'a ise yenildi. Diğerlerini saymıyorum hepsinden gol yedi ama bir şekilde maçı lehine çevirebildi. Yani zor takımlar karşısında G.Saray'ın işi zor. Bu gerçek bir kez daha ortaya çıktı ve G.Saray'ı bu kez tuş etti.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Mucize olabilir   / 04-10-2008
 Formalite maçı   / 03-10-2008
 Lincoln farkı   / 29-09-2008
 Fark yanıltmasın!   / 22-09-2008
 Bu ısrar niye!   / 20-09-2008
 Tek devre yetti   / 19-09-2008
 İlkeler çiğneniyor   / 18-09-2008
 Eksik olan ruh   / 14-09-2008
 Sağlık kurulu!   / 13-09-2008
 Skibbe korkutuyor!   / 01-09-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Büyük vurgun
Aghahowa' nın hat-trick yaptığı...
İflas etti
Skibbe' nin hatalarına oyuncuların...
Zoraki devam
Başkan Demirören, Engin' in de...
Gurur duydum
"Güvenimizi boşa çıkarma-dığınız...