Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
İnanıp başardılar

Trabzonspor, ilk kez bu kadaristekli başladığı bir maçı yenikduruma düşmesine rağmenkazanıp liderliğe oturmayı başardı.Düşünebiliyor musunuz, ilk 20 dakika içersinde net 3 tane gol pozisyonu yakaladı. Bunlardan birisini eğersayı yapabilseydi, oyunu daha ilk dakikalarda kopartabilirdi. Dün akşam mücadele yönündende bordo-mavili takım çok iyiydi.Rakibine baskı için de gereken tümhamleleri yaptı. Eğer, Gökhan ve Umut biraz arkadaşlarına ayak uydurabilselerdi Trabzonspor istediği sonuca ilk yarıda ulaşabilirdi. Bildiğimiz gibi oyunun ilk 20 dakikasında harika bir Trabzonspor izledik. İşte ev sahibi takımın oyunahakim olduğu bu dakikalar içerisinde konuk Antalyaspor'un ilk atağıile birlikte golü de geldi. Song ve Egemen'in bir anlık duraksamaları, kırmızı-beyazlı takımıgalip duruma geçirdi. Golden sonraTrabzonspor, sağlı sollu topyekün saldırıya geçti. Cale, Egemen, Gökhan ile çok sayıda pozisyonbuldu ama bu futbolcuların son vuruşlardaki şanssızlıklarının yanındabiraz da beceriksiz kalmaları bordo- mavili takımın golü bulmasını engelledi. Atılan ilk golün dışında Trabzonspor'un üstün ve etkili oynamasınakarşın skorla nedense bir türlü oy-nayamadı. Takım henüz tam anlamıyla hazır görünmediyse de, zaman içerisinde her gün daha iyiye gideceği sinyallerini Colman ve Caleile birlikte verdi. Şu an için bir veyabirkaç futbolcunun ve azı mevkilerinverimi düşük sayılabilir. Ama dünkümaç öncekilerden çok daha iyi görüntüler vermekte.

Forvetler cömert!
Dikkat edilecek nokta, Trabzonspor'un hucum futbolunda yanlışlıkların oldukça fazla görünmesi.Umut, Gökhan ve İsaac, ofans görevinde topa ne zaman nasıl ve hangi pozisyonda müdahale edebileceğini ya bilmiyorlar veya yapamıyor-lar. Hal böyle olunca bordo-mavilitakım dünkü kolay görünen maçıofans futbolcularının cömertliklerinedeniyle zora soktu. Gökhan'ındestek ayaksız oynaması hem kendini hem takımını olumsuz etkilemekte. Koşacağı noktalarda ağır ve yavaş. Umut tek noktada çakılı kalıyor. Maç dün gitti geldi. Trabzonsporlu futbolcular galibiyete inanmış birşekilde yüklendi son dakikalarda.Umut ve Gökhan ile bulduğu gollerle de üç puanı kazandı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hayat devam ediyor   / 27-09-2008
 İstediğini aldı   / 20-09-2008
 Olmadı ama   / 15-09-2008
 Uyum, 21 gündür   / 05-09-2008
 Görüntü iyi...   / 30-08-2008
 İyi başlangıç   / 25-08-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Önceden kabustu
Eski performan-sından eser...
Cesur Aslan
Arda Turan ve Hakan Balta döndü...
Fecir Alptekin: Kazım...
Rahmetli Kazım Kanat' ın cenazesi...
Topuz hamlesi
Kesenin ağzını açan...