Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Maçın en heyecanlı dakikaları


Dakika 16
Denizlispor sağ taraftan korner atışı kazandı. Köşe vuruşundan gelen topu Trabzonspor savunması uzaklaştıramayınca meşin yuvarlak ile buluşan Çağlar bekletmeden çok sert vurdu. Kaleci Tolga son anda kontrol etti.

Dakika 36
Trabzonspor atağında Gökhan'ın baskısında top kornerle kesildi. Penaltı noktasına gönderilen köşe vuruşunu Süleyman uzaklaştırdı. Dönen meşin yuvarlakla Selçuk buluştu. Bu futbolcunun şutunda kaleci Cenk gole izin vermedi.

Dakika 39
Trabzonspor, Denizlispor kalesine ortadan Colman ile tehlikeli geldi. Arjantinli futbolcu savunmanın arasından attığı nefis pasla Egemen'i buluşturdu. Bu futbolcunun bekletmeden attığı şutta top filelerle buluşmadı.

Dakika 44
Denizlispor soldan etkili geldi. Trabzonspor savunmasında oluşan karambolde Roberts topu önünde buldu. Bu futbolcunun bekletmeden attığı şutta meşin yuvarlak kaleci Tolga'nın kontrolünde az farkla auta çıktı.

Dakika 49
Korner atışından gelen top Denizlispor kalesinde büyük bir karambol yaşattı. Kalabalığın arasında topa İsaac kafa ile vurdu, savunmadan yükselen meşin yuvarlağa iyi sıçrayan Gökhan Ünal, Cenk'in boşalttığı kaleye golünü attı: 0-1

Dakika 63
Trabzonspor ortadan çok tehlikeli geldi. Gökhan savunmanın arasındaki İsaac'e nefis bir pas attı. Savunmaya çarpan top bu futbolcuyu kaleci Cenk ile karşı karşıya bıraksa da İsaac bu pozisyondan yararlanamadı.

Dakika 75
Trabzonspor atağında Selçuk ceza sahası dışından yerden çok sert vurdu. Defans son anda ayak koydu ve top kornere çıktı. Köşe atışnı kullanan Selçuk'un ortasında Hüseyin yükseldi kafayı vurdu, meşin yuvarlak kaleci Cenk'te kaldı.

Dakika 83
Denizlispor atağı soldan tehlikeli gelişti. Murat Karakoç aldığı pasla ceza alanının sol çaprazından yüklendi. Bu futbolcu kaptan Hüseyin'in baskısı altında şutunu attı ama meşin yuvarlak Tolga'nın kontrolünde az farkla auta gitti.

Dakika 85
Denizlispor, Süleyman ile tehlikeli geldi. Bu futbolcu, ceza sahası içine hareketlenen İzzet'in koşu yoluna nefis bir pas attı. İzzet ceza alanının içine girer girmez çektiği şutunda meşin yuvarlak kaleyi tutmadı.




Büyük yürüyüş
Gökler Hanı
İstediğimizi aldık
Egemen korkuttu
Yönetim Denizli'ye akın etti
Alkışlar İpek'e
Tanımak zor!
Özgüç Türkalp'e takıldık
 
Keçiboynuzu
Trabzonspor bize öyle bir ilk yarı izlettirdi ki, onun için de bizim...
Tek 45 dakika
Trabzonspor, "Kolay lokma" diyerek rahat çıktığı Denizlispor maçında...
İstediğini aldı
Oynadığı ilk üç maçında kaybetmeyen ve iyi bir çıkış yakalayan...
Üç puan güzel
Övgüye gelmiyor sayın hocam. Bir-iki oyunluk coşku çabuk kesildi.
Çok abarttık
3 haftada 2 yenilginin çok...
Güiza' ya ödül
Marca Gazetesi' nin her yıl...
İsviçre üzgün
"G.Saray karşısında çok iyi...
Yaser daha iyi olacak
Galatasaray' ın bu sezon...
Önümüz açık
"Kaliteli bir kadro ve ne...
Kharkiv' i hafife almayın
Metalist' in çok iyi bir takım...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital