Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Olumlu sinyaller

Geçen sezon iyi futbol oynayıp ancak İnter Toto Kupası'nda kendisine yer bulan Sivasspor bu sezon daha çok şeyler yapacağını gösterdi. Sivas kaldığı yerden yola devam ediyor. Kırmızı-beyazlı takımın bu seneki kadrosu da oldukça güçlü. Bu da futbolcuların işi sıkı tutmasına neden oluyor. Çünkü Bülent hoca, formayı hak edene veriyor. Bu da takıma huzur getiriyor. Bursaspor ise geçen sezondan daha iyi bir başlangıç yaptı. Genç bir kadroya sahip. Nedense iyi sonuçlar da alsalar teknik direktör Samet Aybaba ile taraftar barışık değil. Bu sorun çözülmediği takdirde yeşil-beyazlılar hiç de hak etmediği sonuçları alabilir. Bu da Bursa'ya yakışmaz. Önlem alınması şart. Her iki takında da dün eksikler vardı. Sivasspor'da Hayrettin, Muhammet Ali ve Onur, Bursaspor'da ise Yusuf Şimşek yoktu. Yani kayıplar dengeliydi.

Mehmet Yıldız tutulmadı
Ev sahibi Sivasspor, maçın hemen başında baskı kurdu ve erken gelen gol de rahat oynamalarını sağladı. Kaptan Mehmet Yıldız, takımını rahatlatan golü atarken onu tutmakta Bursaspor defansı zor anlar yaşadı. Aybaba'nın yanlışı Mehmet Yıldız'ı adam adama savunmayla durdurmaktı. Yıldız, topu ayağına aldığı zaman rakibini eziyor ve rahat geçebiliyordu. Yanında da Tum oynayınca kaptanın işi daha da rahattı. Kamerunlu oyuncu her kafa çıkışında topu Yıldız'a indirip Bursaspor defansını hep hataya sürükledi. Sivasspor sağ ve sol kanatları da iyi kullanınca daha çok gol yollarında etkili olup pozisyon zenginliği yaşadı. 12. dakikada Mehmet Yıldız'ın inatçı mücadelesi sonrasında Musa Aydın, skoru ikiye taşıyınca kırmızı-beyazlıların biraz daha rahatlaması gerekirken 3 dakika sonra kalelerinde golü görünce bir an panik yaşadılar. Ancak Bursaspor bundan faydalanamadı. 43. dakikada Tum eski takımına karşı üçüncü golü atınca Sivasspor rahatladı. İkinci yarıda oyunun üstünlüğü tamamen Sivasspor'un elindeydi. Futbolda yapılması gerekenleri yerine getirdi. Organize ataklarla Bursaspor kalesinde gollük pozisyonlar buldu ancak bundan faydalanamayınca skoru daha da ileri götüremediler. Sivasspor oynadığı futbolla bu sezon için de olumlu sinyaller verdi.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Anadolu geliyor   / 06-09-2008
 Yıldız'sız olmuyor   / 27-07-2008
 Tercih hatası   / 21-07-2008
 Sivas daha güçlü   / 14-07-2008
 Kayseri hak etti   / 08-05-2008
 Cvetkov parladı   / 31-03-2008
 Yiğido doludizgin   / 24-03-2008
 Tatsız beraberlik   / 15-03-2008
 Sivas'ın bahanesi kalmadı   / 10-03-2008
 Zirvenin ortağı   / 03-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Yanlış yaptı!
Emre' yi oynatmayıp Önder' in...
Tersine döndü
Lige Denizli galibiyetiyle başlasa...
Üzülmez tribüne
Beşiktaş' ın affedilen iki...
Tatsız tuzsuz
Trabzon ve Beşiktaş risk almayıp,...