Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Trabzon için kilit maçlar derbiler


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, muhabir arkadaşımız Cevat Kol'a çok özel açıklamalar yaptı. Şener, "Zirve hesapları yapmak istiyorsak Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş derbilerini kazanmalıyız" dedi.

***

En iyisi biziz

- "Henüz 2 hafta geçmesine rağmen taşlar yerli yerine oturmaya başladı. Yaptığımız bütün transferlerde de tam isabet sağladık"

- "Fenerbahçe çok iyi değil. Galatasaray'ın ismi var ancak hocaları hep eleştiriliyor. Beşiktaş ise kazanıyor ama kolay gol yiyor"

- "Derbiler bizim için çok ama çok önemli Şampiyonluğa oynayan tüm rakiplerimizi
yenersek, koyduğumuz hedefe ulaşabiliriz"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Beşiktaş derbisi öncesinde ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Kendi takımından övgüyle söz eden bordo- mavililerin başkanı, "Henüz lig başlayalı iki hafta olmasına rağmen takımımızda taşlar yerine oturmaya başladı. Aldığımız iki galibiyetten de oldukça memnunum. Yaptığımız transferlerde tam isabet sağladığımıza inanıyorum" diye konuştu.

RAKİPLERİ ANLATTI
Rakipleri büyüteç altına alan Sadri Şener, "Bu sezon Fenerbahçe çok iyi değil, Galatasaray'ın ismi var. Şampiyon olmuş bir takım, onu eleştirmek doğru değil. Hocayı eleştiriyorlar, biraz daha zaman geçmesi lazım. Beşiktaş iki maç kazandı ama çok kolay gol yiyor. Lig maratonunun bu sezon çok daha farklı ve heyecanlı geçeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. "Derbiler bizim için çok önemlidir" diyen Şener, "Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapmak takımın moralini yükseltti. F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş ile bizim oynayacağımız karşılaşmalar daha kritik. Bu maçlarda galibiyetler alırsanız rakip eksilmiş oluyor. Sezon sonunda iyi bir derece yapmak istiyorsan o mücadeleleri kazanmak zorundasınız" yorumunu yaptı.

KALEDE TOLGA OLUR
Sadri Şener, kaleci Tony Sylva'nın geçici lisansının yarın FIFA tarafından verileceğini ifade ederek, "Normalde Beşiktaş karşılaşmasında Tolga oynar diye düşünüyorum. İki maç iyi oynayan kalecinin forma giymesi lazım. Ama bu hocanın takdiridir. Ama Tony Sylva da tecrübeli bir isim. Ama Türk oyuncularımız Milli Takım için önemli" açıklamalarını yaptı.

SERZENİŞTE BULUNDU
Geçen yıl Beşiktaş ile yaptıkları maçta rakip takımın yaptığı kural ihlali için ise başkan Sadri Şener, "Gelmiş geçmiş bir olay. Ama sorumlusu varsa mutlaka hak ettiği cezayı almalıdır. Ama yapılan hata fahiş bir hata, olmamalıydı. Federasyon bunu inşallah telafi eder. Gerçi federasyon yayın haklarında bizden ve Beşiktaş'tan kısarak başka kulüplere veriyor" diyerek serzenişte bulundu.

YEPYENİ BİR ÖNERİ
Şener, naklen yayın gelirleri konusundaki anlaşmanın 3 yıl önce imzalandığını da dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı: "Bizim 3 sene önceki kulüp başkanımızın bu genelgeyi imzaladığı söyleniyor. Bence şampiyonluk payı da verilmesin, galip olan parayı alsın. Ama bunu diğer kulüpler kabul etmez. Şöyle de düşünülebilir. Galip olursan da bu miktarı kasana koyarsın, şampiyon olursan da 25 milyon YTL alırsın."

Cevat KOL


Korkudan satılmamış!
İsaac idmanda
Umut derbide gol sözü verdi
Tango zamanı
Eksik çalıştılar
Bilet telaşı
Ergin'in boşu yok
İftarda buluştular
 
Seneye de F.Bahçe' de
Yönetim, tüm camiayı üzen ' Alex,...
Kanarya 14 devi solladı
Türkiye' nin Şampiyonlar...
Acil zirve
G.Saray Başkanı,...
Nonda tatil yapıp dönecek!
Sakat olmasına rağmen ısrarlı...
Keskin viraj
Nobre, "Ligde ve Avrupa' da elde...
Biz iyi bir aileyiz!
Beşiktaş' ın yeni kaptanı Matias...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital