Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Söke söke alındı

Yeni lig başlıyor. Bir takım şampiyon olacak, 3 takım da düşecek. Darılmaca yok. Hayırlı ve çirkinliklerden uzak bir lig olması en büyük temennim. Bu sezon da uzun yıllar içiçe olduğum Trabzonspor ile beraberim. "Bismillah" diyerek başlayalım. Lig maratonunu, LİG TV verecek. Şansal Büyüka ve ekibi, umuyorum, yine çok güzel şeyler ortaya koyacak. Hürriyet Spor Dergisi 69 ünlü ile anket yapmış. Eski futbolcu, politikacı, işadamı ve sanatçılar "Şampiyon kim?", "Gol kralı kim?", "Kim sürpriz yapar?" sorularını yanıtlamış. Her sezon başı olduğu gibi en şampiyon adayı Fenerbahçe 29 oy almış. Sonra Galatasaray (16) ve Beşiktaş (9) ile sıralanıyor.

Başka seveni yok!
"Trabzonspor şampiyon olur" diyen 3 kişi, Trabzonspor Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, AKP Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl ve CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçelebi. Sözün özü, Trabzonspor'u Trabzonlu'dan başka seven yok. Gol Krallığı'nda Semih (29) , Güiza (20), Gökhan Önal (4) sıralanıyor. Sürpriz yapacaklarda sıralama Trabzonspor (19), Kayserispor (9) , Sivasspor (9), Bursaspor (8), Hacettepe (4), Ankaraspor (1) ve Konyaspor (1) şeklinde. En hoşuma giden "En çabuk hangi hoca gider" sorusu. Neyse Ersun Yanal'a 3 kişi "Gider" demiş. İlk sırada Galatasaray (16) var. Sonrası şöyle: Antalyaspor (11), Fenerbahçe (7), Eskişehirspor (5) , Beşiktaş (3), Gençlerbirliği (3) ve Denizlispor (3). Trabzonspor'u 3 büyükler kadar şanslı gören tek isim Rıdvan Dilmen. Bordo-mavililer için "ikinci olur" diyenler Gülben Ergen, Ali Şen, Önder Fırat, Sinan Engin ve Burcu Esmersoy, "üçüncü olur" diyenler ise Hakan Ünsal, Altan Tanrıkulu, Tuğrul Türkeş, Metin Kaşıkçıoğlu, Yalçın Doğan, Sinan Tuzcu, İsmail Gülle, Mehmet Sevigen, Oğuz Satıcı, Ayşen Zamanpur, Necdet Ünüvar, İbrahim Kanburoğlu, Güntekin Onay, Abdullah Özer, Özkan Öksüz..

Şener'e kulak verin
Ya aday bulamadıklarından, ya da ayıp olmasın diye 4. sıraya koyanlar da Sergen, Ertuğrul Özkök, Aydın Örs, Levent Bıçakçı, Abdullah Kığili, Can Çobanoğlu, Yaşar, Süleyman Orakçı, Bora Koçak, Hasan Cemal, Şansal Büyüka, Ebru Güzel, Kıraç, Kanat Atkaya, Selami Uzun, Ertuğrul Kumcuoğlu, Oktay Vural, Celal Kolat, Ahmet Ersin, Ercan Taner, Ersin Düzen, Sanem Altan, Serdar Ali Çelikler, İbrahim Seten, Kerim Özkuluk. Trabzonspor'u hiç hesaba katmayanlar da var. Uğur Meleke, Nilüfer, Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Filiz Akın, Alişan, Murat Sönmez, Evrim Akın, Hamza Yerlikaya, Emel Sayın, Enver Yılmaz, Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Elitaş, Sami Aydın. Teknik direktör Mustafa Denizli ise etliye sütlüye dokunmamış, Can Bartu "Şampiyon olmamış takım şampiyon olamaz", Ayhan Bermek de "Klasik dörtlü arasından çıkar" demişler. Görüldüğü gibi Trabzonspor'u seven çok. Başkan Sadri Şener'in dediği gibi; "Büyüklük" sadaka olarak verilmedi, söke söke alındı. Trabzonspor'u favori görmeyenler, Sadri Şener'in bu sözünü iyi hatırlasın.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Orada bir hakem var   / 20-08-2008
 Trabzonlu hazır   / 17-08-2008
 Voleybol makamda   / 16-08-2008
 Trabzonlu göreve   / 15-08-2008
 ...Ve olimpiyatlar   / 07-08-2008
 Yer yine Bursa ve finaller   / 17-07-2008
 Uzak Doğu'da ışık   / 10-07-2008
 Bismillah demeden   / 14-06-2008
 Sarayda voleybol   / 04-06-2008
 Sultanlar geliyor   / 28-05-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Kadıköylü!
Uslu ve Ali Yıldırım, İspanya' dan...
Şov zamanı
Süper Kupa finalinde harika...
Cisse' de sorun yok
Önceki günkü idmanda sakatlanan...
Bize inanın
"Trabzonspor' u gerek sportif,...