Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Evinde Zürih
İsviçre Ligi'nde cezası nedeniyle maçlarını seyircisiz oynayan FC Zürih, ateşli taraftarının önünde Sturm Graz'ı devirerek avantajı eline geçirir


545 ORGRYTE-ATVİDABERG 1 1.60
İSVEÇ 2. Ligi'nde şampiyonluk yarışını doğrudan ilgilendiren bir karşılaşma oynanacak. Orgryte, İsveç Milli Takımı'nın tecrübeli forveti Marcus Allback transferi ile daha güçlendi ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış oldu. İki takım da son 3 maçını kazanarak form grafiğini yükseltti. Ancak iç saha avantajı ve kaliteli kadrosu ile Orgryte galip gelir.

554 STABAEK-RENNES 1 2.40
RENNES, kendi sahasındaki karşılaşmada 3-1 yenik duruma düştüğü Marsilya ile 4-4 berabere kalarak kolay lokma olmadığını gösterdi. Fakat, İntertoto'da Tavriya Simferepol'u penaltı atışları sonunda eleyebilmişlerdi. Tezat oluşturuyorlar. Stabaek ise Norveç Ligi'nde liderlik koltuğunda oturuyor. Son beş karşılaşmasını kazanan ve bunlardan üçünü deplasmanda elde eden Stabaek formda. Stabaek ilk maçı kazanır ama tur ortada.

555 SUDUVA-SALZBURG 10 1.96
LİTVANYA temsilcisi Suduva, kapasitesine rağmen belli başlı sürprizlere imza atmış bir takım. Salzburg, bu turun büyük favorisi gösteriliyor. Ancak iki sezon önceki iyi kadrodan eser yok. Avusturya futbolu halen gelişmemiş durumda. Salzburg bence büyük bir favori olmamalı. Suduva takımı ilk maçta yenilmezse benim için sürpriz olmaz. Sürpriz arayanlar doğrudan '1' yazabilir.

612 ZÜRİH-STURM GRAZ 1 1.35
İSVİÇRE Ligi'ndeki derbide Grasshoppers karşısında 9 kişi kalmasına rağmen bir puanı son dakikada kurtaran Zürih, Avusturya Ligi lideri Sturm Graz ile karşı karşıya gelecek. Graz son haftalarda oldukça formda ve gol sıkıntısı çekmiyor. Ancak Zürih, Avrupa'da tecrübeli ve sahasında da oldukça tehlikeli bir ekip. Ben Zürih'in kendi sahasında avantajı ele geçireceğini düşünüyorum. Ligde cezası nedeniyle seyircisiz oynadılar. Şimdi seyircisine kavuşacaklar.

631 LDU QUİTO-BOLİVAR 1 1.30
FLUMİNENSE'Yİ ünlü Maracana Stadyumu'nda penaltı atışları sonucu mağlup ederek Libertadores Kupası'nı kazanan Ekvador temsilcisi LDU Quito, Copa Sudamericana'da Bolivar ile karşılaşıyor. LDU Quito'nun başka takımlara karşı kesinlikle rakımdan dolayı bir avantajı bulunuyor. Ancak Bolivya takımı Bolivar'ın bundan etkilenmesi söz konusu değil. Sonuçta kadro kaliteleri çarpışacak. Ben LDU Quito'nun kendi sahasındaki bu maçtan galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum. Alternatif arayanlar 2.5 üstü seçeneğine de yönelebilirler.

632 BOTAFOGO-ATLETİCO MG 1 1.40
İKİ Brezilya takımı, Copa Sudamericana'da karşı karşıya geliyor. Botafogo son derece formda. Son 5 maçında sadece 1 gol yerken, son 4 mücadelesinden de galibiyetle ayrılmayı başardı. Goias'ı 2-0, Atletico PR'yi 3-0, Figueirense'yi 2-1 ve Palmeiras'ı 1-0 mağlup etti. Son olarak kendi sahasında Gremio ile karşılaşıp 4-0 yenilen Atletico MG'de moraller bir hayli bozuk. İki ekip arasında oynanan son üç maçta da kalesinde gol görmeyen Botafogo, son iki mücadeleyi 4-0 ve 2-0'lık skorlarla kazanmıştı. Yine favori onlar. Diğer bir seçenek 2.5 altı bahsi olabilir.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 UEFA için 2.5 altı!   / 10-08-2008
 Yeni ligler yeni heyecanlar   / 07-08-2008
 Wisla Krakow   / 06-08-2008
 Celtic çok cazip   / 03-08-2008
 Tahriklere kapılmayın!   / 02-08-2008
 Tecrübeli Club Brugge   / 13-04-2008
 Flamengo'ya çifte şans   / 09-04-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Bu nasıl defans
Aragones, 14 dakikada yenen iki...
Yerli yıldız
Aslan, Sivasspor' un golcüsü için...
Dersimi aldım
"Beşiktaş' ı kaptanlık için...
Tat vermedi
Bordo-mavili takım, oynadığı 7...