Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Fener kaçmaz

Aragones'in gelişiyle birlikte rakip seçmeyen Fenerbahçe'de tüm futbolcular kendisini göstermek istiyor. Partizan'ın, taraftarından başka bir şeyi yok. Bu oran değerlendirilir.


355 S.DONETSK-D.ZAGREB 1 1.50
SHAKHTAR, Lucescu ile hem kendi liginde hem de Avrupa'da çok yol kat etti. Artık son derece kaliteli ve tecrübeli bir takım olduğunu söyleyebiliriz. D. Zagreb'ten her anlamda kat kat üstünler. Donetsk kendi sahasında, Brandao, Fernandinho, Jadson ve Srna gibi yıldızlarıyla rahat kazanır.

362 G.SARAY-S.BÜKREŞ
1 1.50
GALATASARAY'DA Lincoln, Meira ve Kewell'ın oynayabilecek duruma gelmesi sevindirici. Hazırlık maçlarında gol sorunu yaşadığı görülen Galatasaray'da Lincoln verilen şansı iyi kullanmak isteyecek. Arda ve Kewell'lı ofansif orta saha çok can yakar. Steaua Bükreş'in sadece adı kalmış.

413 SCHALKE-ATL.MADRİD 1 2.00
LA Liga'nın başlamasına daha zaman var. Almanya'da ise ligler bu hafta başlıyor. Dolayısıyla ev sahibi Schalke daha avantajlı. Alman devine verilen oran normal ama güzel. Atletico iddialı ekip kurdu. Ancak Schalke'nin Bayern'den sonra en pahalı kadroya sahip olduğu unutulmamalı.

415 TWENTE-ARSENAL 2 1.30
DEV Arsenal, Hollanda'nın sıradan takımı Twente'ye konuk oluyor. Arsenal için her iki ayağın da kazanılması gereken bir eşleşme. Premier Lig'in en akıcı futbolunu oynayan Arsenal, bu sezon takıma katılan Nasri ile daha da güçlü. Premier Lig bu hafta sonu başlıyor. Hazır Arsenal, kazanır.

421 PARTİZAN-F.BAHÇE 2 2.00
ARAGONES'İN gelişiyle birlikte Fenerbahçe'de çok şey değişti. Fenerbahçe artık rakip ayırt etmeyen, bütün hatlarıyla mücadele eden bir takım. Partizan, ateşli taraftarı dışında tamamen vasat bir ekip. Fenerbahçe'den her iki maçta da galibiyet bekliyorum. Verilen oran kaçırılmamalı.

614 SİROKİ-BEŞİKTAŞ 2 1.45
BEŞİKTAŞ için idman niteliğinde bir maç. Bosna ekibi kendisinden üstün olan Beşiktaş'a rakip olamaz. Ekibimiz ne yapar eder kazanır ve İstanbul'a rahat döner.

Barış ERTÜL


Havlu rezaleti
Sucu, fırsatı kaçırdı
Phelps'ten 3'te 3
Pistte kötü haber
Dikeç'ten yine hayal kırıklığı
Okçulukta ilk turda elendik
Turist gibiler!
Elenen elenene!
Spartak Moskova
Arsenal
Popüler bahisler
Son dakika
İnternacional
Olimpiyat günlüğü
Takım Sonuçları
Günü programı
Bugün yarışacacak...
TRT 3'te olimpiyat ekranı
Madalya sıralaması
İddaa sonuçları
 
Niye ilan edilmedi!
- Ali Sami Yen' in adı Galatasaray' a 5 kuruş gelir kazandırmadı.
Haşim ŞAHİN: Merhaba!
Çabucak büyüyor bebekler.
F.Bahçe 16. sırada
F.BAHÇE, dünya klasmanında...
Gözüne kestirdi
Marcelinho' yu gönderen Alman...
Steaua yarım saat bekledi
G.Saray maçı için öğle...
Defans krizi
Zapotocny' nin sağ ayak...
Kale Rüştü' nün
TEKNİK direktör Ertuğrul...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital