Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
İdman yaptılar

Fenerbahçe-MTK rövanşı 5. dakikada Semih'in karambolden attığı golle bitti. Ev sahibi takıma tur için en az 4 gol gerektiğinden sarı-lacivertli ekip çok rahatladı ve oyunu bir antrenman sahasına soktu. Güiza'nın kaçırdığı gollere rağmen de farkı attırıp rahat bir galibiyet aldı. Herhalde Aragones karşılaşma öncesi futbolcularını uyarmış, bir gol atıp rahatladıktan sonra topa sahip olarak ve bol pas yaparak sakatlanmadan ve kart görmeden oyunu tamamlamalarını istemişti. Futbolcular, İspanyol teknik adamın bu uyarılarına uydular. Defansta kapanıp, kontrataklarla sonuca gitmeye çalıştı ve 3. ön elemede oynayacakları maçın provasını yapmaya başladılar. Statta taraftar çoğunluğuna sahip olan sarı- lacivertli takımda Semih Şentürk coştu. Semih 4 gol atarak taraftarın "5" isteğini de yerine getirdi. Bu arada ikinci yarının 65. dakikasında Alex yerini Emre'ye, Kazım da yerini Burak'a bıraktı. Emre oyuna girdikten 1 dakika sonra takımının kazandığı penaltıda kaleciyi ters köşeye yatırarak farkı 3'e çıkardı. Fenerbahçe, Güiza'nın yerine İlhan'ın girmesinden sonra antrenman havasında devam ettiği karşılaşmadan farklı bir skorla ayrılarak Partizan maçını düşünmeye başladı.

Macarlara ders verdiler
Maçın İngiliz hakemi başlangıçta biraz sert olan oyunu rahat bir şekilde yönetti. İki hata yapan İngiliz hakem önce Gökhan, daha sonra da Burak'a komik sarı kartlar gösterek notunu düşürdü. Oyunu özetlersek; Volkan Demirel yerinde kurtarışlarla kalesinde rakiplere pozisyon vermezken, sezon başı olmasına rağmen futbolcular ilk maçtaki farka rağmen oyun disiplininden kopmadan 90 dakika rakip üzerine gidip gol aradılar, iyi paslaştılar ve iki defa elendikleri Macar takımını unutamayacakları bir skorla devirerek gelecek rakiplerine de gözdağı verdiler. Macar takımına gelince; daha önce de belirttiğimiz gibi gençlerden kurulu ve yıldızı olmayan bir ekip. Çok koştular, iyi pas yapmaya çalıştılar ama golcüleri Urban ile girdikleri bir pozisyon dışında etkili olamadılar.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Gol yemeden!..   / 05-08-2008
 Rövanş alındı   / 31-07-2008
 Bir sıçrar, iki sıçrar   / 29-07-2008
 Nasıl bir onbir?   / 26-07-2008
 Başarılı prova   / 24-07-2008
 Yedeklere tam not   / 20-07-2008
 5 kupa lazım   / 15-07-2008
 Umutlu başlangıç   / 13-07-2008
 Acı kaybımız   / 07-07-2008
 Rıdvan'ı istifa ettiren takım   / 02-07-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Budabeşte Zaferi
Daha önce MTK' ya iki kez elenen...
Son aday McCarthy
Premier League takımlarından...
Bizler inandık
Avusturya dönüşü kurmaylarıyla bir...
Bizi yordular
Wolfsburg mağlubiyetini "iyi...