Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Ateş gibi

Beşiktaş'ın bütün sezon başını ağrıtacak bir problemi var. Bu satırların yazarı, o problemi farkında olduğu için günlerdir aynı konuyu farklı açılardan gündeme getirip, Toraman ve Üzülmez'in affedilmeleri gerektiğinin altını çiziyor. Farkındayım, umursayan yok. Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam, kulaklarının üzerine yatmışlar. Başkan Yıldırım Demirören de kafasını kuma gömmüş. Adım gibi biliyorum ki çok değil bir kaç ay sonra, "Biz aslında en büyük hatayı sezon başında yaptık" diye kafalarını duvara vuracaklar biz de bu yazıları önlerine koyacağız ama tren kaçmış olacak. Beşiktaş'ın bir sezonu daha boşa geçecek. Her gün başka bir boyutunu ortaya koymaya çalışmıştım ya bugün de hakkaniyet açısından bu olayı gözler önüne sermek istiyorum. Eğer Toraman ve Üzülmez ile eş değer hata yapanların hepsi kulüpten kovulacak olsaydı abartmıyorum başkan Demirören'in bir kaç kere istifa etmesi gerekirdi. Sinan Engin aynı şekilde şimdi çoktan gitmeliydi. Ertuğrul Sağlam'ın sözleşmesi en az 3-4 kez feshedilmeliydi. Kusura bakmasınlar, Beşiktaş'ı yönetenler iğneyi de çuvaldızı da iki garibana batırdılar. Ve Beşiktaş'ın başına öyle dert açtılar ki... Bir çözümü var o da iki futbolcuyu birden affetmek. Onun dışındaki bütün seçenekler kaoasa gider. Biri affedilirse bundan sonra karışacağı ilk olayda infaz da edilir. İkisi giderse savunmanın yapacağı her hatada tribünler, yönetime bu isimlerle yüklenir.

Egoların tatminidir
Dolayısıyla şimdi göremeyen, görmezden gelen Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin sezon boyunca bu konuda tepki görmeye şimdiden hazır olsunlar. Çok basit bir olayda kahramanlık gösterisine kalkıştılar. Beşiktaş'ı amatör takım hüviyetine soktular. Disiplin mafyası altında kesinlikle egolarını tatmin ettiler. Bunun büyük bir faturası olacağından hiç şüphem yok. İnternete girip, taraftar sitelerine mutlaka baksınlar. Hâlâ akılları başlarına gelmiyorsa ateş gibi bir sezona hazır olsunlar. Çünkü onlar için çok sıcak geçecek. En azından binlerce Beşiktaşlı, internette böyle söylüyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Oscar'lık hareketler!   / 18-07-2008
 Belirsizlik!   / 15-07-2008
 Dayanma gücü   / 14-07-2008
 Haksızlık bu   / 11-07-2008
 Başka bir yanlış!   / 08-07-2008
 Onun ödülüymüş   / 07-07-2008
 Fırsatçılık   / 06-07-2008
 Gerçek sebep!   / 05-07-2008
 Tuncay Fener'den nefret mi ediyor?   / 04-07-2008
 Yeniden yapılanma!   / 03-07-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Kezman' ın babası felç...
F.Bahçe' de bu sezon...
Yeni başladım
Sezon öncesi teknik heyeti...
Serdar Kurtuluş yüz...
Geçtiğimiz sezon sakatlığı...
Zafer resti
Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Zafer' le...