Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Kopenhag vakti

Yeni başlayan Danimarka Ligi'nde, Esbjerg'i ağırlayan Kopenhag ilk mücadelesinde rakibini devirip sezona iyi bir başlangıç yapar.


611 URAWA-KAWASAKİ 1 1.60
Üst üste yenilgilerin ardından, son haftalarda toparlanarak kendine gelen Urawa, zirvedeki yerini almayı başardı. Her sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Urawa, taraftarı önünde etkili futboluyla dikkat çekiyor. Kawasaki ise istikrarsız rakibi gibi. Urawa'ya direnmeleri zor görünüyor.

636
ROVANİEMİ-KUOPİON 1 1.60

Bu sezon 1. Lig'e yükselen Rovaniemi, ilk haftalarda çok kötü bir performans sergilemesine karşın, ilerleyen haftalarda adaptasyon dönemini atlatarak lige uyum sağlamayı başardı. Sahasında hiç yenilgisi bulunmuyor. Defansında büyük sıkıntılar yaşayan Kuopion, dış sahada hiç kazanamadı. Bu hafta da puan almaları zor.

641 KOPENHAG-ESBJERG 1 1.30
Geçen sezon şampiyonluk yarışında gerilerde kalan Kopenhag, yeni sezona iddialı başlamak istiyor. İlk mücadeleside Esbjerg'i konuk eden Kopenhag, işi sıkı tutup, ilerleyen haftalarda sıkıntı çekmeyecektir. Esbjerg'in kadro yapısı ve futbolu Kopenhag deplasmanından puan almasına yetmeyecektir. Ev sahibi kazanır.

643 KALMAR-MALMÖ 1 1.60
Ligin en formda takımı Kalmar, galibiyet serisine devam ediyor. Son olarak UEFA elemelerinde karşılaştığı rakibini deplasmanda 3-0'la geçmeyi başardılar. İleri uçta Elm kardeşler her geçen gün yükselen performansıyla rakiplerine gözdağı veriyor. Eski havasında olmayan Malmö engelini geçmekte zorlanmazlar.

651 VASBY-DEGERFORS 1 2.00
Son haftalarda iyi neticeler almaya başlayan Vasby, hemen altında bulunan Degerfors'la 6 puanlık bir karşılaşmaya çıkıyor. İki ekip arasında oynanan son iki müsabakayı da Vasby kazanmayı başarmıştı. Yine galibiyet için elinden geleni yapacaktır. 7 haftadır galip gelemeyen Degerfors, puan ya da puanlara uzak.

653 ST.PATRİCK'S-SHAMROCK 1 1.40
Maç
fazlası ve averajla ligin zirvesinde bulunan St.Patrick's, son haftalara yaklaşılırken puan kaybına tahammülü olmayan ekipler arasında yer alıyor. Çünkü takipçileriyle arasında yok denecek kadar az puan farkı var. Orta sıralarda hedefsiz Shamrock, prestij peşinde ancak ev sahibi galibiyet serisini sürdürür.

655 FRAM-FYLKİR 02 1.47
4 haftadır
mağlubiyet alan Fram, büyük düşüş içerisinde. Gol yollarında etkili olamıyorlar. Ligin en az gol atan iki ekibinden biri konumundalar. Fylkir ise sondan 3. sırada bulunuyor. Geçen hafta şampiyonluğa oynayan Hafnarfjordur'u deplasmanda 2-1 devirmeyi başardılar. Bu morale Fram karşısında da puan ya da puanlar alabileceklerini düşünüyorum.

Fatih SARICA


Lewis Hamilton zirveye çıktı
Nihat'a kanca
Kısa Kısa... Kısa Kısa...
İddaa sonuçları
 
Kezman' ın babası felç...
F.Bahçe' de bu sezon...
' Uyum artınca sistem...
Budejovice maçında 90 dakika...
Yeni başladım
Sezon öncesi teknik heyeti...
İki hafta sonra süper...
LOKOMOTİF Sofya karşısında alınan...
Serdar Kurtuluş yüz...
Geçtiğimiz sezon sakatlığı...
Soğancıoğlu freni
Barıştığı belirtilen Üzülmez ile...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital