Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Süreç başladı


Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gerede'de ilginç açıklamalarda bulundu. Takımdaki uyum sürecinin son derece olumlu seçtiğine işaret eden Yanal, "Yaş düzeyi aynı oyuncuları biraya getirdik. Aralarında çok büyük bir fark yok. Yine bunun yanı sıra Song gibi tecrübeli, milli takım kaptanlığına yükselmiş, bir futbolcu da aramızda.
Bir takımı beraber oynayacak seviyeye taşımak farklı, sosyal anlamda tamamlamak ayrı şeylerdir. Şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadık" dedi.

SEVİYEMİZ ÇIKIŞTA
Eldeki oyuncuların hem kendi vizyonlarındaki beklentilerinin büyük olduğuna hem de Türk futbolu ve Trabzonspor camiasının onlardan çok şeyler beklediğine dikkat çeken Yanal, "Şu anda oynayacağımız oyunun temelini teşkil edecek çalışmalar yapıyoruz. Özelikle bireysel olarak oyuncularımızın takım temposuna yapacakları katkının altyapısını hazırlıyoruz. Takım oyununa hizmet edecek ön çalışmalar üzerine yoğunlaşmış durumdayız. Daha sonra takım taktiğini uygulayacak seviyeye geleceğiz" diye konuştu.

BOŞ DURMAMIŞLAR
Yanal şöyle devam etti: "Ölü dönemde futbolculara programlar vermiştik. Bu programlara uydukları apaçık ortada. Antrenmanda çok büyük sıkıntılar yaşamadık. Minimal sorunlarla karşılaştık. Hiçbir oyuncumuz hiçbir çalışmayı yarım bırakmadı. Sadece bazen antrenman sahasına gelirken taraftarlarımızın yoğun ilgisi oluyor. Bu nedenle de ufak gecikmeler yaşanıyor. Ama bu bir sorun değil. Bu ilgi bizi oldukça mutlu etti. Zira camianın bu sezon bizden beklentisi ve umudu oldukça üst seviyede."

HEDEFİMİZ HEP BÜYÜK
Taraftarlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Yanal, " Nerede olursak olalım bize destek veriyorlar. Bu güçle daha iyi çalışıyoruz. Trabzon'da uzun yıllar oynayabilecek bir kadro kuruldu. Camiamızın, yönetimimizin, taraftarlarımızın tam mutabakatı ile kurulmuş olan bu takımın kaynaşması ve uzun yıllar bir arada oynamasını sağlamalıyız. Avrupa kupalarına katılmak, öncelikli hedefimiz. Milli takımlara çok sayıda oyuncu yollamak, taraflı tarafsız herkesin ilgisini çekecek, izlemek isteyeceği bir takım ortaya çıkarmak amacımız olacak" dedi.

DESTEK VERMELİLER
Beklentilere cevap vermek gerektiğini savunan tecrübeli hoca sözlerini şöyle tamamladı: "Trabzonspor'un kriteri şampiyonluklar yaşayacak bir kadronun oluşumudur. Bu süreç başlamıştır. Bundan sonra da şampiyonluğa ulaşacak, merdivenleri tek tek çıkacak bir takım yaratılmıştır. Taraftarlarımızın da bu takıma karşı kredili ve toleranslı, yaklaşmaları, herkesin ortak düşüncesiyle alınan bu oyunculara destek vermeleri gerekiyor. Eğer bunu başarabilirsek mutlu yarınların hayalini pek ala şimdiden kurabiliriz"




Tango zamanı
Kaleye transfer şart
Barış'ın kankası Giray!
Zafer imzaya geliyor
Özel izin verdi
Lange sancısı
Trabzonspor günlüğü
 
Sevgiden kaçma
Trabzonspor, Gerede kampında hazırlıklarını sürdürüyor. İki gündür...
Baş döndürücü
Fenerbahçe, Avusturya' daki...
Büyük gün
Fenerbahçe' nin süper transferi...
Kapılar kapalı
Yeni sezonda Avrupa ve Süper Lig'...
Mehmet kararı yönetime...
İNGİLTERE' NİN Premier League...
Bana gerek kalmadı
Beşiktaş Başkanı, "Herkes onları...
Koşmayana yer yok
Sağlam, Kartal' ın yeni profilini...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital