Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Palmeiras'la devam

Luxemburgo'nun takımın başına geçmesiyle iyi işler yapmaya başlayan Palmeiras artık yatırımların karşılığını alıyor. Nautico, sürpriz gerçekleştirecek kapasitede değil.


334 ATLETİCO PR-CORİTİBA 2.5 ALTI 1.70
FLUMİNENSE karşısında çok güvendiğim ve haksız bir penaltı golüyle de olsa galip gelen Coritiba, Parana derbisinde Atletico Paranense'ye konuk oluyor. Lig başlamadan önce oynanan eyalet şampiyonası finalinde rakibine yenilerek kupayı kaybeden Atletico PR rövanşı almak istiyor. Gremio önünde dağılan
kırmızı-siyahlı ekibe güvenmek güç. 3-4 haftadır iyi futbol oynayan ancak gol atamayan Coritiba maçı kilitleyerek 2.5 gol barajının aşılmamasını sağlar.

335 CRUZİERO-SAO PAULO 2.5 ÜSTÜ 1.55
GOL sorununu aşmak için Hertha Berlin'e uyum sağlayamayan Lima'yı 1 yıllığına kiralayan Sao Paulo, bence sezonun en iyi transferine imzasını attı. Sport Recife'yi son dakikada kornerden bulduğu golle geçen Sao Paulo, bu transfer ile gol sorununu aşacaktır. Figueirense karşısında muhteşem bir futbol oynayan Cruziero'yu ve genç Weldon'u çok beğendim. 'Bu maçı kim kazanır'ın cevabı çok zor ancak bol gol olmasını bekliyorum. 2.5 üstü ideal.

344 FLUMİNENSE-BOTAFAGO 2 1.95
LİBERTADORES finalinde 4-2 yenilen Fluminense, çok kötü bir futbol ortaya koydu. Bu yenilginin üstüne bir de golcüleri Dodo yedek kalması nedeniyle isyan bayrağını çekince keyifler iyice kaçtı. Önümüzdeki hafta kulüp tarihinin en kritik maçına çıkacak olan Fluminense'de bu 90 dakikanın önemi yok. Portuguesa karşısında futbolun tüm gereklerini yerine getiren ama bir 'panter' kaleciyi geçemeyen Botafogo, kazanarak yara sarar. Botafaogo galip gelir.

343 GREMİO-İNTERNACİONAL 1 1.65
GEREK idari gerekse sportif açıdan çok iyi işler yapan Gremio benim şampiyonluk adaylarımdan birisi. 3 maçlık müthiş bir seri yakaladılar. Geçtiğimiz hafta ilk golden sonra tribünlere el hareketi yapan Roger ceza alabilir. Yazımı yazdığım sırada bu durum netleşmemişti. Del Bosque'nin Real Madrid aşkı gibi, şu anda Katar'da çalışan Abel Braga'nın de İnternacional hastalığı var ve o kadar kötü gidiyorlar ki sanırım eski hocalarını yakında geri çağıracaklar. En ateşli taraftar topluluklarından birisine sahip olan Gremio bu derbiyi rahat kazanır.

345 PALMEİRAS-NAUTİCO 1 1.40
BU sene Luxembergo'nun gelişi ile birlikte büyük yatırımlar yapan Palmeiras, sonunda bunun meyvelerini toplamaya başladı. Vasco karşısında oyunun hakimi olan yeşil-beyazlılar, deplasmanlarda başarılı olmasını beklemediğim Nautico önünde galip gelerek çıkışını sürdürür.

İlker DENİZ


Kupa aşkına
Hamit ilk 11'de
En iyi hoca Terim
Güzel olacak
Set alamadık
Final "alt" biter
Racing Club daha iyi
321'de gol şov olur
BANKO GREMİO
Klose tarihe geçmeye hazır
Millilerin primi şaşırttı
Ballack belirsiz
Bir maç daha
Kısa... Kısa... kısa...
Aroma'dan milli destek
Belarus'u yıktık: 3-1
İddaa sonuçları
SAYISAL LOTO ÇEKiLiŞi
iZMiR AT YARIŞI SONUÇLARI
 
Aragones Alex' i sevmez...
Oynattığı her takımda, santrfor...
Var mısın yok musun?
Güiza: Daha kararımı vermedim.
Yedeği Giuly
Sambacı için dünkü idmana noter...
Sezgin: Gereken yapılır
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan...
Baros ısrarı
Klasnic ve Olic' ten haber...
Çift idmana devam
Beşiktaş dün de çift idman yaptı.

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital