Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Fotomaç gerçeği: 426 bin 400

TÜRKİYE'nin en güçlü ve en çok satan spor gazetesi Fotomaç, medyada da sporun gündemini belirlerken, daha önce kırdığı satış rekorlarına bir yenisini daha ekledi. Ancak bu satış rekoru, öyle birkaç satırla geçiştirilecek bir başarı değil! Evet Fotomaç okurları; her sabah büyük bir beğeni ile bayiden satın aldığınız Fotomaç, 21 Haziran Cumartesi günü tam 426 bin 400 adetlik net satış rakamına ulaşarak Türkiye rekorunu kırdı. Fotomaç'ın elde ettiği bu net satış rakamı (426 bin 400), Türkiye'de spor gazeteciliği tarihinin en yüksek net satış rekorudur.

FARUK ÖNER VE EKİBİNİN MUCİZE ÖTESİ DAĞITIM BAŞARISI
Bu sevincimi siz değerli okurlarımla yani Fotomaç Ailesi ile paylaşmak istedim. Fotomaç'ın bu net satış rekorunun arkasında uzman yazı işleri, yazar, muhabir ve teknik kadromuzun yanında Türkiye'nin en büyük dağıtım ekibinin alın teri yatıyor. Turkuvaz Dağıtım'ın başarılı ve çok deneyimli Genel Müdürü Faruk ÖNER'e teşekkür ediyorum. Fotomaç'ın bu tarihi net satış rakamına ulaşacağını iki gün öncesinden tahmin eden Faruk ÖNER, beni arayarak "Hazırlıklarını yap! Gazeteyi Hırvatistan-Türkiye maçı biter bitmez elimize teslim et! Kazanırsak Fotomaç rekor satış elde edecek" dedi. Faruk ÖNER'in dediği gibi oldu her şey! Deneyim ve tecrübe farkı işte! Faruk ÖNER yönetimindeki dev dağıtım ekibimiz, her gün Fotomaç'ı Edirne'den Kars'a, Hakkari'ye; Sinop'tan Mersin'e kadar sabahın erken saatlerinde tam 25 bin satış noktasına ulaştırıyor. Turkuvaz Dağıtım'ın tam 700 aracı, Fotomaç'ı sizlerle buluşturmak için Türkiye genelinde her gün 40 bin kilometre yol yapıyor. Bunlar inanılmaz rakamlar. Faruk Öner ve ekibi, her gün işte böylesine bir gayret ile adeta suda ateş yakarak çalışıyor ve Fotomaç'ı rekor net satış rakamlarına ulaştırıyorlar. İşin bir de matbaa kısmı var tabi ki! Turkuvaz Dağıtım'ın Matbaa Müdürü Selim GÜLMEN! Türkiye'de bu işi en iyi bilen kişi Selim Gülmen! Özellikle maç gecelerinde matbaa ve baskı makinelerinden dergi kalitesinde Fotomaç çıkarabilmek için geceleri sabahlıyor işinin başında Selim Gülmen. Yine her gün Fotomaç'ın tiraj rakamlarını ayarlayan Turkuvaz Dağıtım'ın Pazarlama Müdürü Ertuğrul Şen'e, İşletme Müdürü Levent Tokdilli'ye ve Samandıra baskı tesislerinde çalışan ismini sayamadığım tüm kahraman personele teşekkür ediyorum. Her sabah sizlerle buluşturduğumuz Fotomaç, satış rekorlarının yanında atlatma haberleri, özel röportajları, en seçkin yazarları ve Avrupai mizampaj kalitesi ile Türk spor basınına yön vermeyi sürdürüyor. Her zaman gurur duyduğum, Türkiye'nin en seçkin spor gazetecilerinden oluşan ekibime de buradan teşekkür ediyorum.

HER SEZON TRANSFER DÖNEMLERİNDE ATLATMA ŞAMPİYONU OLUYORUZ
Sizlerin de çok iyi bildiği gibi parolamız, "Transfer Fotomaç'tan İzlenir." Fotomaç tiryakileri, bunu çok iyi bildikleri için her transfer döneminde satışlarımız zirveye çıkar. Okurlarımıza en doğru transfer haberlerini ilk verebilmek için büyük heyecan duyarız. Avrupa'nın her köşesine hatta Güney Amerika'ya kadar yayılan uzman ve birbirinden kaliteli geniş istihbarat ekibimizin, takımlarda transferlerle ilgili adeta 'kuş uçsa' haberleri oluyor. Biz bu duyumları, sizlerle paylaşıyoruz. Özellikle Dört Büyükler, her transfer döneminde onlarca futbolcu ile görüşüyor. Bunlardan sadece birkaçını transfer ediyor. Ama Türkiye'nin en güçlü ve en çok satan spor gazetesi Fotomaç olarak, takımlarımızın görüştükleri bu futbolcuları tek tek açıklıyoruz, sizlere anında sunuyoruz. Gerçekleşmeyen transfer haberlerimiz için sakın 'yalan haber' demeyin! Bu haberlerin hepsi menajerlerden yani bu futbolcuları, kulüplerimizle görüştüren menajerlerden bize geliyor. Kulüp yöneticilerimiz, tabi ki 'fiyat artmasın, başka takımlar devreye girmesin, iş bozulmasın' diye 'O oyuncu ile ilgimiz yok, hiç görüşmedik' açıklamaları yapıyor. Bu durum dünyanın her yerinde böyle. Her transfer döneminde Fotomaç farkını ortaya koyuyor. Bu dönemde de takımlarımızın şu ana kadar yaptıkları transferleri ilk duyuran gazete yine Fotomaç oldu. Haber atlatmada yine uzak ara şampiyonuz.

TÜRKİYE, EMRE BELÖZOĞLU'NUN F.BAHÇE'YE TRANSFERİNİ İLK KEZ FOTOMAÇ'TAN OKUDU
Bab-ı Ali'nin duayenlerinden, usta gazeteci ağabeyim İsmet Tongo, Türkiye'de Aziz Yıldırım ve ekibinden sonra bu haberi ilk öğrenen kişidir. Kendisine bu sütunlardan bir kez daha teşekkür ediyorum! Türkiye, Trabzonspor'un bu sezon yaptığı bütün transferleri ilk kez Fotomaç'tan okumanın ayrıcalığını yaşıdı. Song'un Trabzonsporlu oluşu bunun bir örneğidir. Bab-ı Ali'de herkes derin bir uykudayken, Fotomaç olarak bu müthiş transfer bombasını rakiplerden önce patlatmanın haklı gururunu yaşadık. Bu haberi bize kaynağından ilk ulaştıran kişi ise Sabah gazetesinin başarılı Spor Müdürü Serdar Ali Çelikler'dir. Kendisine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Gökhan Ünal'ın Trabzonspor'a transferini de ilk yazan yine Fotomaç oldu. Skibbe'nin Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olduğunu ilk duyuran gazetede de Fotomaç'tır. Bunlar, Fotomaç'ın bu transfer dönemindeki atlatma haberlerine sadece birkaç örnektir. Fotomaç olarak Trabzonspor'u bu sezon dev bir ekiple takip ediyoruz. Trabzonspor'un en eski, en başarılı ve adı artık bordo-mavili kulüple özdeşleşen Cevat Kol, Trabzonsporlu İstihbarat Şefimiz Yılmaz Şenol'la Karadeniz Fırtınası'nda dakika dakika yaşanan tüm gelişmeleri Fotomaç aracılığı ile sizlere sunuyoruz. Şirin Berber, Cengiz Tokgöz, Bülent Gürkan, Fehmi Özgüler gibi Trabzonsporlu yorumcular ailesine yeni sezonda birbirinden kaliteli yeni yazarlar katacağız. Trabzonsporlu taraftarların yeni sezonda Fotomaç'a olan ilgisi çok daha da artacak. Çünkü Fotomaç, Trabzonspor'u yeni sezonda spor basınının en tanınmış Trabzonsporlu yazarları ve muhabirleri ile takip edecek. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarlar, gönül verdikleri takımlarında olup biten her şeyi Fotomaç'tan okuyorlar. Başarılı İstihbarat Şefimiz Yılmaz Şenol, Türkiye'nin Hırvatistan zaferi sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ile röportaj yapabilme başarısını gösteren tek gazetecidir. Cumhurbaşkanımız'ın Fotomaç'la yaptığı çarpıcı röportaj, spor gündeminde büyük yankı uyandırdı.

FOTOMAÇ EURO 2008'DE DE FARKINI ORTAYA KOYDU
Tüm Türkiye, A Milli Takımımız'ın gururlandıran büyük zaferlerini Fotomaç'la bir kez daha yaşadı. Sporseverler, EURO 2008'in heyecanını Fotomaç'tan takip ediyorlar. Hırvatistan zaferi sonrasında Türk halkına Fotomaç'la birlikte hediye ettiğimiz özel Milli Takım Gazetesi büyük beğeni ve takdir topladı. Fotomaç'a özgü zekâ ürünü maç öncesi anonslarımız ve maçlardan sonraki başlıklarımızla sporseverlerin heyecanını doruk noktasına ulaştırıyoruz. Türkiye'nin en güçlü ve en çok satan spor gazetesi olarak farkımız ve üstün özelliklerimiz bu sütunlara sığmayacak kadar çok. İddaa'da, at yarışlarında da bir numarayız ve en çok kazandıran gazeteyiz. İddaa'da Genco Boran'ın 1200 misli kuponu ve at yarışlarında Ferdi Akıncı'nın tutturduğu 52 bin YTL'lik 6'lımız, buna en güzel örnektir. Evet Fotomaç okurları! Fotomaç gazetesini her gün spor gazeteciliğinde uzman bir kadro hazırlıyor. Bu hazırladığımız gazeteyi baskı tesislerimizde hünerli ustalar basıyor ve dev dağıtım filomuz sizlerle buluşturuyor. Sevgili Fotomaç okurları; biz sizlerle birlikte çok büyük bir aile olduk. Her geçen gün daha da büyüyoruz. 400 binli net satış rakamlarını geride bıraktık. Hedefimizde 500 binli rakamlara ulaşmak var. Ele ele vererek bunu da başaracağız. Hayatın güneşi hep üzerinizde olsun.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 fotomaç'tan Bab-ı Ali'ye Emre Belezoğlu golü   / 01-06-2008
 2007'yi de zirvede tamamladık   / 01-01-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Aragones unutmuyor
Basın, "Luis böyle. Git dersin...
Hızlı pas daha sıkı pres
Alman hoca, geçen sezon sergilenen...
Çılgın Serıc
"Mağlubiyete tahammül etmem.
Durmak yok
Bordo-mavililer, Fransa' ya gelen...