Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Fenerbahçe finalde


EURO 2008'de finalin adı belli oldu: Almanya-İspanya. Dün oynanan yarı final mücadelesinde Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Aragones'in çalıştırdığı İspanya, Rusya'yı 3-0 mağlup etti ve Almanya'nın rakibi oldu. Avusturya'nın başkenti Viyana'da yapılan maçta baştan sona üstün oynayan Boğalar'ın ilk golünü 50. dakikada Xavi kaydetti.

SON MAÇ PAZAR GÜNÜ
GOLDEN sonra da saldıran İspanya, yine adı Fenerbahçe ile anılan Güiza'nın 73'te attığı golle farkı ikiye çıkardı. Son gol ise 83'te Silva'dan geldi. İspanya'nın rakibi Almanya'nın teknik direktörü Löw de bir ara Fenerbahçe'yi çalıştırmıştı. Fenerbahçe'nin damgasını vuracağı final, pazar günü Ernst Happel Stadı'nda 21.45'te oynanacak.


***

Dede finalde

F.Bahçe'nin 'Dede' lakaplı yeni hocası Aragones'in takımı İspanya, yine Fener ile anlaştığı belirtilen Xavi, Güiza ve Silva ile farka gitti.

EURO 2008'de finalin adı Almanya- İspanya... Dün oynanan yarı final mücadelesinde İspanya, Rusya'yı 3-0 mağlup etti ve adını finale yazdırmayı başardı. Avusturya'nın Ernst Happel Stadı'ndaki maçta ilk yarıda gol sesi çıkmazken, attığı 4 golle İspanya'nın en büyük silahı olan David Villa, 35. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı.
Villa'nın durumunun ciddi olduğu ve pazar günü oynayamayacağı açıklandı. İspanya'nın ilk golünü 50. dakikada Xavi kaydetti: 1-0.

SON MAÇ PAZAR GÜNÜ
Golden sonra da ataklarını sürdüren İspanya, 73'te F.Bahçe ile anlaştığı iddia edilen Güiza'nın süper golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0. Boğalar'ın son sayısını ise 83'te Silva kaydetti: 3-0. 29 Haziran Pazar günü, Viyana'nın Ernst Happel Stadı'ndaki final mücadelesinde Almanya ile F.Bahçe'nin yeni teknik direktörü Aragones'in takımı İspanya karşı karşıya gelecek. İtalyan hakem Roberto Rosetti'nin yöneteci karşılaşma 21.45'te başlayacak.




Terim kalıyor
Şampiyon gibi
Hayat dersi verdik
Nihat bıçak altına yatıyor
Dünya Basını
Merkel de hayran kaldı
Sarper'i liege kaptı
Hakan'dan 1 yıllık imza
Babalar gibi Babalar gibi
Kısa... Kısa... Kısa...
Bronz madalya kazandık
Gurur duymak lazım
Wenger bombaladı
Lippi İtalya'da
Lyon reddetti
Çekler arayışta
İzmir at yarışı sonuçları
İddaa sonuçları
 
Fenerliler galip
İspanya' nın havalı kadrosu mu, Russa' nın enerjisi mi kazanacaktı.
Analiz zamanı
EURO 2008 öngörülerimizde bu turnuvada "hangi sonucu alırsak alalım,...
Aragones unutmuyor
Basın, "Luis böyle. Git dersin...
Acıbadem' e marş marş!
F.BAHÇELİ oyuncular yeni...
Hızlı pas daha sıkı pres
Alman hoca, geçen sezon sergilenen...
Kaçak Lincoln dün de yoktu
Önceki gün başlayan çalışmalara...
Çılgın Serıc
"Mağlubiyete tahammül etmem.
Martinez atağı
Transfere doymak bilmeyen Kara...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital