Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Alınan çok ama!

Trabzonspor'da transferlere baktığınız zaman herkes çok mutlu. Hani derler ya "ağzı kulaklarına varıyor" o misal! Kimse kaça bittiğini, ödeme koşullarının ne olduğunu ya da başka bir deyişle bu oyuncuların yerine kimlerin verileceği konusunda bilgi sahibi değil. Yönetim 'şeffaflık' adına haftalık toplantılarında yapılanları resmi internet sitesinde yayınlıyor. Toplantılarda içilen çayların ayrıntıları bile veriliyor!.. Ama hangi oyuncu kaç paraya alındı, karşılığında ne verildi, kaynağın nerden geldiği konusunda bilgilendirme yapılmıyor. Kulaktan kulağa yayılan rakamlar doğru ise şimdiye kadar alınan oyunculara 20 trilyonu aşan bir rakam harcanmış. Anlaşılan o ki Gökdeniz'in transferinden gelen para çoktan bitmiş. Sırada satılacak olan diğer oyuncuların parasına ihtiyaç var. Yani Hüseyin'in ya da Yattara'nın parasına. Haftalık toplantılarda şeffaf davranan yönetim umarız bu transferlerde de aynı hassasiyeti gösterir.

Nokta isimler alınmalıydı
Kimse bu yönetimin transfer yapmadığını söyleyemez. Önemli olan yapılan transferlerin verimliliğidir. Bordo-mavili takımda gelenek hiç bozulmadı. Gençler dahil bu sezon 17 futbolcu alındı. Bir o kadar da elinde var. Trabzonspor üç düzine oyuncu ile kampa gideceğe benziyor. Bir teknik adam bu kadro içerisinde nasıl rekabet sağlayacak. Pilot takıma gönderilecek oyuncular elbette olacak. Trabzonspor'a imza atmanın hayalini kuran bir oyuncu üç beş hafta sonrasında 2. Ligin yolunu tuttuğunda onu kim nasıl motive edecek? Yapılacak olan en doğru işe önce pilot takımı belirleyip o gençleri o pilot takıma transfer etmekti. Orada gösterecekleri performansa göre yukarı çıkarmak en doğru karar olacaktı. Bu iş daha çok şapkanın üzerinden başını kaşımaktan başka bir şey değil. Transfer resmen başladığında Trabzonspor her gün imza şovu yapacak. Taraftarın istediği türden gazete sütunlarında her gün imza resimleri göreceğiz. Gerçi bu imzalar ikinci hatta üçüncü kez olsa da bu durumdan şikayetçi olan yok. Gelenlerin hiç biri şu anda Avrupa Şampiyonası'nda yok. Trabzonspor daha çok takıma katkı sağlayacak nokta isimler almalıydı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Doğru ve yanlışlar   / 29-05-2008
 Yayla havası   / 26-05-2008
 Evdeki hesap   / 17-05-2008
 Onur'lu puan   / 11-05-2008
 Sorumluluk şart   / 08-05-2008
 İlk durakta inin   / 28-04-2008
 Ekmek arası mı?   / 25-04-2008
 Saç baş yoldurdu   / 20-04-2008
 Hey gidi Karadeniz!   / 17-04-2008
 Fark nerede?   / 15-04-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Söz Yıldırım' da
FBTV' de 14.00' te taraftarlara...
İki süper yıldız
Milan Başkanı Galliani,...
Gökhan' a son formül
Galatasaray ve Fenerbahçe' nin saf...
Favori Niemi
Bordo-mavili ekip, 35 yaşındaki...