Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Glasgow Rangers


311 Fildişi Sahili- Paraguay 0 2.90
Fildişi Sahili geçtiğimiz hafta 'teknik direktörlük kariyeri artık bitti bitiyor' denilen Trabzonspor'dan tanıdığımız Vahid Halilhodziç'i takımın başına getirdi. Kadroda Drobga ve Kalou yer almıyor. Paraguay ise Fildişi Sahili karşısına Roque Santa Cruz ve Oscar Cardozo'dan yoksun çıkacak. Beraberlik ön
planda.

312 İnter Turku- Vaasa 2.5 Altı 1.65
İnter Turku'da gol silahı Furuholm sakat. Furuholm'un yerine Angolalı forvet Correia oynayacak. Vaasa ligin en iyi defans yapan takımı. Kalesinde sadece 1 gol gören ekip, deplasman maçlarında iyi kapanıyor ve rakiplerine gol fırsatı sunmadığı gibi bulduğu fırsatları da değerlendirmesini biliyor. Takımda eksik oyuncu bulunmuyor. Toplam üç gol çıkmayacaktır.

314 Mariehamn- Kuopion 1 1.45
Ev sahibi Mariehamn'da Sjölund, Norrmen, Rikama ve Isaksson saklatlıklarından dolayı bu maçta oynamayacaklar. Binnion ise sakat olmasına karşın sahaya çıkacak. Konuk takımda Kinnaslampi tek eksik olarak gözüküyor.. Son iki haftadır kazanamayan Mariehamn, ligin zayıf ekibi Kuopion'u evinde yenecek güçte.

324 B' Pojkarna- Enkoping 1 1.45
Geçen sene bir üst ligden düşen Brommapojkarna, lige çok iddialı girdi fakat kaliteli bir kadrosu olmasına rağmen ilk 5 maçta galibiyetle tanışamamıştı. Angelholm karşısında ligdeki ilk galibiyetini alan Brommapojkarna'nın attığı 5 golün 3'ünü Haglund kaydetti. Kupada alt lig takımlarından Tibro karşısında kolay bir galibiyet alan Enkoping'in bu maçta hiç şansı yok.

333 Aberdeen- G. Rangers 2 1.40

Eksik maçlarında çok kayıp yaşayan UEFA Kupası finalisti Glasgow Rangers, son haftaya Celtic ile aynı puanda giriyor ama averajda 4 gol geride bulunuyorlar. Celtic'in 1-0 galip geldiğinde Rangers'ın 5 fark atması gerekecek. Bunun bilincinde sahaya çıkacaklar. Konuk ekip kazanır ama şampiyonluk gelir mi, bilinmez.

341 Santos- Club America 2.5 Üstü 1.65
Club America, Libertadores Kupası'nda Cabanas'ın sırtında çeyrek finale kadar geldi. Mücadeleyi Uruguaylı hakem Jorge Larrionda yönetecek. Efsane futbolcu Pele'nin takımı Brezilyalı ekibi Santos evinde tatmin edici bir performansa sahip. Ancak bu kez 2-0'lık bir dezavantajları var. Buna rağmen turu geçebilirler. Yine de önce 2.5 üstü tercih edilmeli.




Kırmızı gece
Harika takım
Hep daha iyiye
Kartal değil Telekom uçtu
Voleybolun kralı F.Bahçe'ye...
İpi göğüsleriz
Ümitler süper: 3-2
Tugay'la 1 yıl daha
Sadece Fener yendi
Zidane İnönü'de
Efes'ten hüzünlü ilk
İpek çeyrek finalde
Fotomaç E Grubu'nda
İddaa sonuçları
 
Futbol resitali
Şampiyonlar Ligi finali her ne kadar Rusya' nın Luzhniki Stadı' nda...
100 bin voleybolcu
Hayati önem taşıyan bir proje basın tarafından görülemedi. Milli...
Kanoute bitiyor
Arthur Zico ile nikah tazelenirse...
Zico giderse Peseiro...
Gazete, "Benfica' nın Sportif...
Mızrak çuvala girmez
Bant kayıtları mevcut. Maç baştan...
' En zor kararım'
Milli Takım' a alınmayan, Aslan'...
Biz farklıyız!
Büyük takım kavramını anlamak...
Beşiktaş günlüğü
Gökhan' a şok teklif...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital