Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Galatasaray günlüğü


Hazırlıklar tam gaz
Cimbom, OFTAŞ maçının hazırlıklarına dün tek idmanla devam etti. Basına kapalı olan antrenmanda pas ve orta çalışması ile dar alanda taktik maç yapıldığı bildirildi. Sarı-kırmızılılar bugün 17.00'de yapılacak son idmanın ardından kampa girecekler.

Taraftar Hasan Şaş
Fıtık ameliyatı sonrası ev istirahati
verilen Hasan Şaş, takım arkadaşlarını yalnız bırakmıyor. Sivas'a giden yıldız oyuncu dün de tesislere gelip antrenmanı izledi. Arkadaşlarına esprileriyle moral veren Hasan, OFTAŞ'ı da yenip hedefe ulaşacaklarını söyledi.

Farkı altyapısı
17. şampiyonluğa giden G.Saray, ezeli rakiplerini altyapısıyla alt ediyor. Bu sezon Arda, Sabri, Uğur Uçar ve Mehmet Güven performanslarıyla başarıda pay sahibi olurken; kiralık verilen Aydın, Özgürcan ve Anıl'ın da aralarında olduğu 17 genç sırasını bekliyor.

Kayseri'ye kutlama
G.Saray yönetimi, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan Kayserispor ile finalist Gençlerbirliği'ni kutladı. Mesajda, "46. Türkiye Kupası'nı kazanan Kayserispor ve finale yakışır bir mücadele ortaya koyan G.Birliği'ni en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz" denildi.

Topal'ın heyecanı
Bu sezon yaptığı çıkışla A Milli Takım'a yükselen Mehmet Topal, iki heyecanı bir arada yaşıyor. Yarın OFTAŞ karşısında şampiyonluk için mücadele edecek yıldız, ardından 2008 Avrupa Şampiyonası için Milli Takım'a katılacak. Mehmet, "Hedefim Terim'in bankosu olmak" dedi.

'Çıldırın' piyasada

Galatasaray'ın taraftar albümü "Çıldırın Çıldırın" dün piyasaya çıktı. Ufuk Işıklar prodüktörlüğünde ve Cola Turka'nın katkılarıyla yayınlanan albüm, "Çıldırın Çıldırın" başta olmak üzere 12 yeni şarkı ve marşı içeriyor. Sarı-kırmızılı taraftarın albüme yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Helvacı dernekte
G.Saray 2. Başkanı Prof. Dr. Mehmet Helvacı, bugün G.Saraylılar Derneği'nde üyelere yönelik bilgilendirme toplantısı yapacak. Helvacı'nın dernek üyelerine kulüpte son bir ayda yaşanan gelişmelerle ilgili kapsamlı bilgi vereceği toplantı saat 19.00'da gerçekleştirilecek.

GALATASARAYLILAR

Galatasaray'daki flaş gelişmeleri takip etmek için FOTOMAC yaz 7777'ye yolla bilgiler cebine gelsin




Şifre kırıcılar
'300' bin bilet talebi
Kupalı şölen
Top dikdörtgen olsa iş...
Arda Turan gizli ajan!
Abitoğlu yönetecek
Yerli hocaya dönüş
Nonda ve Servet zor
Canaydın: Kalli vefasız
 
Alabiliriz
"F.Bahçe' nin onu almaya hazır...
Komşu Serdar' ı istiyor
F.BAHÇE' nin milli kalecisi...
Beşiktaş' ta bebbe krizi
Siyah-beyazlıların anlaştığı golcü...
Bobo' yu satmayız
Siyah-beyazlılar, birçok takımdan...
İmzalar sırayla
Bordo-mavili takım, dış transferde...
Rukavina şoku
Trabzon, Rukavina' nın kötü...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu