Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Boşuna uğraş

Seyircisiz oynatma planı suya düştü, şimdi başka işler konuşuluyor Amaç ikinci bir Denizli faciası yaratmak. Ancak bence bu da nafile.


Galatasaray-Sivasspor maçına giderken sarı-kırmızılılar dışında kalanların hepsinde bir telaş vardı. Acaba nasıl durdururuz diye. Bir sürü şeyin yapıldığı kulaktan kulağa herkese yayılıverdi. Hatta iş o kadar ileri gitti ki Adnan Polat'ın Federasyon Başkanı Hasan Doğan ile konuşması ve Aziz Yıldırım'ın Mecnun Otyakmaz birlikteliği günün en önemli olayları
arasında yer aldı. Bendeniz o konuşmalar için 'komik' ve 'son derece ayıp' diye yazmıştım. "Bunlar, onlarla görüşse ne olur?" diye de sormuştum.

Ağızları bantlandı
Sivas, Fenerbahçe istedi diye Galatasaray'ı mı yenecekti? Sivas'ın yenmesi kendisi için gerekliydi. Sonuçta maç 5-3 bitti. Ağzı olan konuştu durdu. Sonra ağzına bant yapıştırıverdi. Ama gelgelelim pazartesi günü bu defa başka şeyler gündeme geldi. Mesela Hıncal Uluç'un doğru yazdığı ve herkesin ağzında olan siyah çanta. Arkasından Fenerbahçe'nin büyük uğraş verip başaramadığı Galatasaray'ı seyircisiz oynatma planı suya düşüverdi. Sayfalarda hiç kimse bu maçın güzelliğini, verecği haz ve zevki konuşmak istemiyor.

Çanta ile olmaz!..
Bir kısım F.Bahçe basını, F.Bahçe'nin kaybettiği şampiyonluğa üzülmüş olacak ki köşe yazılarında şöyle yazıyorlar: Canım F.Bahçe son 6 yılda şu kadar şampiyonluk aldı. Bundan sonra da alır. İnşallah alır diyorum ben de! Başka birileri G.Saray'ın sahasının kapatılması gerektiğini boğazı patlarcasına konuşuyor. Ona da lafım yok. Ancak bazı kişilere şunu söyleyeyim; Hıncal Uluç'un dediği gibi 'sakın ha siyah çantayı devreye sokmayın.' Bu defa her şey açığa çıkar. G.Saray, otuz tane de çanta götürsen şampiyonluk hakkıysa onu orada alır.

Aynaya baksınlar
Fenerbahçeliler kaybettikleri şampiyonluğu başka yollarda aramasınlar. Hele hele Denizli'de yaşadıkları acı günü Gençlerbirliği OFTAŞ maçından beklemesinler. Sarı-lacivertliler, Denizli maçındaki kaybedilen şampiyonluğu suçunu başkasına yüklediler. Çok ayıp ettiler. Bir takım 15 dakika içinde gol atamazsa elbette şampiyon olamaz. Appiah'ın şutu direk dibinden değil direğin içinden gitseydi şampiyon F.Bahçe'ydi. Şimdi bütün ümitler ve bütün perde arkası işler, bir Denizli faciası yaratmak. Bence bu da hayal olacak.

İSMET TONGO


Milan istiyor
Aslan pürneşe
Deco seferi
Kral'la 1 yıl daha
Milan yıldız arıyor
Buraya kadarmış
Canaydın sürprizi
5 yıl Aslan'da
50. şampiyon kim!
Büyük gün geldi
Yedek oturacak
Emre; dipten en zirveye
1 maç daha dayan Servet
Massaro: Çok yol aldınız
Cimbom, İlhan Eker'in peşinde
G.Saray günlüğü
 
Uğur sıkıntısı
Vederson' un sakatlığının ardından...
Deniz sezonu bekliyor
Sakatlıktan bir türlü...
Bobo kaosu
Beşiktaş yönetiminin göndermeyi...
İstediğimizi alırız
Sinan Engin, "Beşiktaş' ın parası...
Murat tamam
Sol kanattaki başarısıyla dikkat...
Takibini sürdürdü
Bordo-mavililer transfer...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu