Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Yunanistan'a dikkat

Komşuda sezon bitti ama dört takım Devler Ligi için lig usulü play-off oynuyor AEK 8, Panathinaikos 7, Aris 2, Panionios ise 0 puanla karşılaşmalara başlayacak.


212 Odense- Viborg 1 1.25
Odense'nin şampiyonluk şansı var. Devre arasındaki transferler çok çabuk uyum sağladı. Eski Randers'lı Fall da Brondby deplasmanında fileleri havalandırarak moral buldu. Odense, son 4 maçtır kalesinde gol görmüyor. Viborg'un kurtulma ihtimali çok zayıf. Ev sahibi kolay bir galibiyet alır.

213 AEK- Panionios
2.5 Üstü 1.85

Şampiyonluğu kaçıran AEK, Devler Ligi'ni kovalıyor. Play-off çift devreli lig usülüne göre oynanacak. 8 puanlık avantajları var. Puansız Panionios'un işi zor ama 6 maçı kazanırsa durum farklı olabilir. Konuk kazanmak zorunda olduğu için açık oynayacak. 2.5 üstünü işaretleyebilirsiniz.

214 Aris- Panathinaikos 2.5 Üstü 2.30
Aris 2, Panathinaikos ise 7 puanla play-off'a başlıyor. Panionios için söylediklerim Aris için de geçerli. Bir galibiyet halinde kalan 5 maç için umutlanacaklar. Bunun için de gol atmak zorundalar. Yoncalar açık defansı kolay aşıyorlar. Bu karşılaşmadan da en az üç gol çıkmasını bekliyorum.

223 S. Albion- St.johnstone 1 3.10
İskoçya 1. Ligi'nde Hamilton'un şampiyonluğu S.Albion'un ise düşmesi kesinleşti. Formalite bir erteleme maçı oynanacak. St Johnstone, hafta sonu Rangers ile kupa maçı oynadı ve mücadeleyi uzatmalarda öne geçmesine rağmen penaltılarla kaybetti. Moralsizler. Ev sahibi denenebilir.

224 Barcelona- Man.utd 2.5 Altı 1.55

Devler Ligi yarı finalinde zorlu bir karşılaşma oynanacak. Katalan ekibinde Messi, Deco ve Henry oynayabilecek duruma geldi. Yine de temkinli bir futbol sergilerler. Manchester United kapanıp Ronaldo ile kontaraya çıkmaya çalışacak. İlk maçta 2.5 gol barajı büyük ihtimalle aşılmaz.

234 S. Luqueno- A. İtaliano 2 1.85
Ev sahibi Paraguay temsilcisinin hiçbir şansı yok. A.İtaliano kazandığı takdirde adını ikinci tura yazdıracak. Hatta diğer maç berabere biterse lider bile olabilirler.

Ozan GERMAN


Chelsea Riise ile
Fener farkı: 81-57
Kanarya kayıp: 2-3
German'ın mutlu günü
Aalborg
TFF ile Ülker el ele
Şölen başlıyor
Şeytan işini bilir
326 kodlu maç '0'
Popüler bahisler
İddaa sonuçları
 
İki tehlike var
Belediye karşısında tek forvet olarak Ümit Karan tercih edildi.
Favori biziz
"Ali Sami Yen Stadı' nı fethederek...
Size inanıyoruz
Derbiye kilitlenen...
Hedef Advocaat
Sarı-kırmızılıların, Zenit' te...
Korkmaz: Teklif aldım
Aslan' ın efsane futbolcusu...
Bu kurum batar
"Beşiktaş' ın değerlerine ve...
Biscan takası
Yönetim, Zagreb' e "Gordon' u...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu