Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Luxemburgo sesleri


Sarı-lacivertlilerin, Arthur Zico ile yollarını ayırmaları durumunda Vanderlei Luxemburgo'yu takımın başına getirecekleri belirtiliyor. Hatta Fenerbahçe kulübüne yakın kaynaklar, yöneticilerin Palmeiras'ta görev yapan Luxemburgo ile görüşerek yıllık 4 milyon euro'dan prensip anlaşmasına vardıklarını iddia ediyor. Luxemburgo, Fenerbahçe'nin kaptanı Alex
de Souza'nın eski teknik direktörü

Fenerbahçe'de Ankaraspor beraberliği sonrasında Zico'nun durumu tartışılmaya başlandı. Brezilyalı hoca özellikle oyuncu seçimleri ve maç içindeki değişiklikler konusunda eleştiri oklarına hedef oluyor. Yönetimden birçok ismin Zico konusunda "Süper kadromuz var. Avrupa için her yıl hedef büyütüyoruz. Ama Zico bu konuda yetersiz kalıyor" dedikleri öğrenildi. Camiada Zico tartışmaları alevlenirken 32. haftadaki G.Saray derbisinin Zico'nun kaderini belirleyeceği ifade ediliyor.

Fenerbahçe'nin Ali Sami Yen'de oynanacak kader derbisinde G.Saray'a yenilmesi ve şampiyonluğun kaçması durumunda Zico ile yolların ayrılacağı belirtildi. Hatta bu konuda elinde bir B planı bulunan Fenerbahçe yönetiminin, Vanderlei Luxemburgo ile temas kurduğu öğrenildi. Yöneticilerin, Luxemburgo'yu yıllık 4 milyon euro'dan Fenerbahçe'ye gelmesi için ikna ettikleri sızan bilgiler arasında. Bugüne kadar tam 23 takım çalıştıran 56 yaşındaki Luxemburgo, Cruzeiro'dan Alex'in de eski hocası.

Luxemburgo kimdir?
56 yaşındaki Luxemburgo, teknik direktörlüğe 1983'te başladı. Kariyeri boyunca tam 23 takım çalıştıran Luxemburgo, 5 kez Brezilya Ligi Şampiyonluğu yaşadı. 1998-2000'de Brezilya'yı çalıştıran tecrübeli hoca, 1999'da Copa America'nın kazanılmasında büyük rol oynadı. 2002-2004'te Cruzeiro'nun başındayken, Alex ile birlikte 2 lig şampiyonluğu, 1 Brezilya kupası ve 1 eyalet şampiyonluğu kazandı. 2004-2005'te çalıştırdığı Real Madrid'de başarısız oldu. 2007'de Santos'tan ayrılarak Palmeiras'ın başına geçti.

Grafite'yi de getirecek
Luxemburgo'nun Fenerbahçe'ye gelmesi halinde Brezilyalı forvet Grafite'yi de getireceği öğrenildi. Şu anda Almanya'nın Wolfsburg takımında oynayan Grafite, 29 yaşında ve 1.89 boyunda. Bonservisi 6 milyon euro.

DENİZ DERİNSU


 
İhtimaldir ki...
Keşke çocukluğumuzdaki kadar masum olsaydı futbol. İhtimaldir ki bir...
Zico aldandı
Semih ile Kezman akla kara kadar birbirinden uzak. Kezman rakip...
Vermeseydim çete derlerdi
Kaptandan ' Neden penaltıyı sen...
Deplasman yaramıyor
F.Bahçe, bu sezon...
Final bileti Lincoln' den
Yıldız oyuncu, Adnan Sezgin' e...
Ümit' in hasreti
BU sezon attığı kritik...
Yönetime beş aday
"Beşiktaş büyük camiadır" diyerek...
' İstifa et başkan'
Süleyman Eren, başkan Yıldırım...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu