Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
'Delikanlı'ca

10'a yakın gol kaçtı, iki top direkten döndü. 4 maç sonra tur Sami Yen'de G.Saray dün keyif verdi ve önemli bir mesaj yolladı: Yabancısız da bu iş olur.


Dün Ali Sami Yen Stadı'nda bir G.Saray vardı ki onun için kötü bir şeyler yazmak mümkün değildi. Günlerdir her maçını tenkitle bitirdiğimiz sarı-kırmızılı takım uzun zamandır ilk defa böyle adına yakışır bir futbol oynadı. Sahadaki futbolcular, "Biz 6 maçı kazanıp şampiyon oluruz" dediler ve bunun ilk iki maçını da kazandılar. Geriye 4 maç kaldı. G.Saray
böyle oynarsa 4 maç sonunda şampiyonluk turunu Ali Sami Yen'de atar. Tabii kazanması gereken maçlar içinde F.Bahçe de var. Bir önemli şey daha var. O da uzun zamandır yok olan Ali Sami Yen Stadı'ndaki hücum üstünlüğü, kanatlardan müthiş akınlar, her pozisyonda pres ve saldırarak rakibi bunaltma dün tekrar geriye geldi. Dünkü karşılaşmada 10'a yakın gol kaçtı, iki top direkten döndü ve Arda'nın golü sonucu tayin etti.

İYİ FUTBOL BEKLEMEYİN
Şimdi eğri oturup, doğru konuşalım. Bir şeyi tespit edelim ve ona göre konuşalım: İyi futbol mu, yoksa üç puan mı? 4 maç kalmış bir ligde yapılması gereken şey 'nasıl oynarsan oyna ama 3 puanı al.' Artık G.Saray'a bu gözle bakacağız, bu gözle seyredeceğiz ve o bütünleştiği taraftarıyla maçları kazandığını göreceğiz. G.Saray karşısındaki Trabzon'u da şaşkınlıkla seyrettim. Hani derler ya "kendi gitmiş, adı kalmış" aynı öyle bir şey. "Eski Trabzon takımlarından (hangi sezon olursa olsun) bana 5 futbolcu say" desem siz 10 futbolcu birden sayarsınız. Ama bu Trabzon'a bakıp, "bana 5 futbolcu say" desem, 3'te kalırsınız. Trabzonspor için işte mesele bu. O eski büyüklüğünü kaybetmiş gibi görünüyor.

TRABZON KAYBOLMUŞ
Tekrar toparlanmak kolay ancak istemek gerek. İstemek başarmanın yarısıdır. Dünkü maçta kaçan goller girse Trabzon 7-0 falan kaybederdi. Biraz sert, biraz kasti sert ve hatalı paslar, orta sahası yok olmuş bir halde bu maçı kazanamazdı. Bu G.Saray dün herkese keyif verdi. Seyirci bile coşkunluktan büyük tezahürat yaptı. Demek ki herkesin beklentisi böyle bir G.Saray'dı. Bizim Cevat hocayı da unutmuş değiliz. Sessiz adamdır. Başarısı da böyle sessiz olur. G.Saray'da dün güzel bir şey daha vardı. "Yabancı serbest olsun" diyenlere güzel bir mesaj verildi. G.Saray, Nonda girinceye kadar yani 78 dakika tamamen Türk futbolcularıyla oynadı. Demek ki istersen, güvenirsen onlarla da başarılı olabiliyorsun.

İSMET TONGO


Altın çocuk
Sefere devam
Cimbom darbesi
Çok üstündük
Mehmet kesti attı
Kalesini kapattı
Taraftar özlemiş
Fener'e taş
Aslan'ın rakibi sakatlık
2 kupayı kazanırız
Carrusca 18'de yok
Servet modası
Ayhan'dan asist
Kalli'den tokat
PAF maçı Aslan'ın
Kral Hakan'a aile desteği
Genç Serkan sezonu kapattı
 
Favori kazandı
Maç öncesinde Ali Sami Yen' de oldukça sıcak ve sıkıcı bir hava...
Hakan ısrarı niye
Galatasaray' ın şampiyon olması için kalan tüm maçlarını kazanması...
İyi futbol, iyi sonuç
Bir gün evvel ki beklenmedik Beşiktaş mağlubiyetinden sonra muhakkak...
Temel hoca
Toprağından, suyundan galiba Trabzon' a gelen kendini unutuyor. Horoz...
Cevat hoca
Baskı ve stresin son haddinde olduğu ve şampiyonluğun kovalandığı bir...
Kayıp yasak
F.Bahçe' nin hocası, "Ankaraspor...
' Ligde bizi artık...
Brezilyalı yıldız: Artık önümüzde...
Sağlam eleştiri
Yöneticiler, teknik direktör...
Demirören' in dönüşü bugün
İtalya' da bulunan başkan...
Rusya' da Gökdeniz...
Trabzonspor' dan Rusya' nın Rubin...
Simon geliyor
Başkan Şener, Wolfsburg' un...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu