Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Temel hoca

Toprağından, suyundan galiba Trabzon'a gelen kendini unutuyor. Horoz alıyoruz, tavuk çıkıyor. Tazı alıyoruz, kediye dönüyor. Yanal hoca bu değil ki... Önceki takımında böyle miydi futbolcular? Ne oldu bunlara? Memlekete ne için geldiklerinin farkında değiller. Kulüp tarihinin en mahkum futboluna imza attılar. 43. dakikada rakip kalecinin eline top değdi. Olacak şey mi? Herkesin alaşağı ettiği Beşiktaş'tan fark yemişti. Fener maçlarını söylemeye gerek yok. Daha önce yazmıştım. 'Sayın hocama izin verin. Elenmesin. İyi hali kalsın aklımızda. Çoğunluğun fikri devam etsin' üzerine. Bu hale bir Allah'ın kulu onay vermez, bilesiniz. "Çok hücum ettiriyor, taraftar karakterine uygun hoca'' diye alındı. 'Çanakkale geçilmez'in uygulayıcısı çıktı. "Kadro kalitesi bu. Hoca ne yapsın'' sorusunun cevabı kolay. Öyleyse önceki maçlarda cümbür cemaat hücum etmenin alameti neydi? O zaman Ziya hocayı niye yolladınız? O daha iyi yapıyordu, hattı müdafayı.

İşi rüzgara bırakmış
Hedefi olan bir kulüp Trabzonspor. İşinin ehli olmalı sorumluluk alanlar. Bildiğini uygulayıp sonuca varmalı. Toprağı, suyu tarif edeyim. Belki daha açıklayıcı olur. Ağır geliyor bordomavili forma. Eziliyorlar altında. İddiası kalmadı ne demek? Tarih bunu yazmaz mı? Hattı müdafaa devre bitti. Futbolun cinleri korudu bordo-mavili kaleyi. Son düdük kurtardı Trabzonspor'u. 'Arada soluklanır taarruza geçerler' dedik. 5 dakikaya varmadan yıkıldı müdafaa. Sistem uzmanı, taktik ustası hocamın takımı taçtan gol yedi. Sonra taktiği değiştirdi Trabzonspor. Gol için öne çıkmaya başladı. İşte bunadır isyanım. Üçün biri üzerine plan yapar mı Trabzonspor? Stres yok, baskı yok, nasıl olsa defalarca kaybettin, kazanmak için oyna yine kaybet. En kötülere puanlar dağıttın, bir kelime eden mi var? Yok yok... Olmayacak bu iş. Hocamız tereddütlü. Rüzgara bırakmış kendini. İnandığı gibi yaşamayı beceremiyor. Şu tarz onun değil. Ne ederi var bu futbolun. Bu kadarını balıkçı Temel de yaptırır. Hakemler fena değildi. Bir 'Değdideğmedi' yorumları yapılan tartışma var. Yardımcı hakemi kutlamak gerek. Bir de Yunus hocanın çok düdük çalması kulağımız rahatsız etti.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yazık, çok yazık   / 30-03-2008
 Yanal kalmalı   / 25-03-2008
 Bizden hatırlatması   / 22-03-2008
 Avlanan avcı   / 17-03-2008
 Başlangıç olsun   / 10-03-2008
 Havanda su!..   / 01-03-2008
 Korku filmi (1)   / 27-02-2008
 Fark göremedim   / 25-02-2008
 İmkânsızı istiyor   / 14-02-2008
 Değiştirin   / 02-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kayıp yasak
F.Bahçe' nin hocası, "Ankaraspor...
Sefere devam
Beş gündür Avrupa' da bulunan...
Sağlam eleştiri
Yöneticiler, teknik direktör...
Rusya' da Gökdeniz...
Trabzonspor' dan Rusya' nın Rubin...