Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Yolun sonu

Maçı kazandıracak oyuncularının tümü vasatı bulamadı. Özgüven kaybolmuş Zirve yolunda rakip bir değil ki. Beşiktaş hangisini yakalayacak? Bence umut bitti.


Beşiktaş'ta Cisse oynadı, tek eksik Bobo'ydu. Brezilyalı golcü olsaydı skor değişir miydi? Beşiktaş'ın bu maça çıkarken mazereti yoktu. Bobo da olsaydı fark etmezdi. Çünkü Kartal'ın kadrosu çok iyi. Bu 11'in F.Bahçe'yi yenmesi lazımdı. Buradaki sorun oyuncuların hiçbiri gerçek kapasitesine ulaşamadı. Hiçbiri maçı kazanacak eforu sergilemedi.
Beşiktaşlı oyuncular bir dönüm maçı oynadığının farkındaydı. Ama unutulan bir şey var, Beşiktaş haftalardır kötü oynuyordu. Trabzon'u yenince sanki her şey düzelmiş gibi gösterildi.

GÜVENLERİ KALMAMIŞ
Belediye yenilgisi ve İnönü'ye kazanmak zorunda çıkması Beşiktaş'ı strese soktu mu? Yenilgiye neden bu mu? Stres olduğuna inanmıyorum. Beşiktaş, Belediye yenilgisiyle kaybettiği avantajı derbide telafi edebilirdi. Çünkü yeneceği takım şampiyonluktaki rakiplerinden biriydi. Ancak gördüğüm Beşiktaş'ta bir güvensizlik var. Beşiktaş'ta görünmeyen bir şey. Maçı kazandıracak oyuncuların hepsi kötüydü. Holosko, Delgado, Tello... Nobre pozisyona bile girmedi. Takım olarak pozisyon üretmekte zorlandılar. Yabancı oyuncular maç kazandırmalı. Beşiktaş'ın yabancıları iyi ama dün gününde değildi.

KORAY'I ARADILAR
Beşiktaş basit goller yiyor. Oysa defansı milli oyunculardan kurulu. Suç kimde? Beşiktaş iyi oynarken bile gol yiyor. Dün de skoru 1-1 yapmış, galibiyet golünü atabilir, yine aynı senaryo. Haftalardan beri basit gol yiyor. Bunun suçu sadece defansta değil. Orta saha ve forvet de gerektiğinde defans yapmayı bilmiyor. Ara transferde gönderilen Koray olsaydı farklı olabilirdi. Koray'ı göndermek hatadır.

MALDONADO SIRADAN
Beşiktaş 5 puan geriye düştü, şampiyonlukta şansı kaldı mı? Bir de Maldonado'yu nasıl buldunuz? Artık işi zor. Hiçbir maçını kaybetmemek zorunda. Üstelik sadece bir rakibi de yok. Beşiktaş, F.Bahçe ve G.Saray'ın sürpriz (Bursa ve Kasımpaşa) yenilgileriyle eline aldığı ipleri Belediye yenilgisiyle yitirdi. F.Bahçe böyle maçları iyi oynadığını bir kez daha gösterdi. Bence Maldonado, Selçuk ve Deniz'den iyi değil. F.Bahçe, Chelsea'ye böyle oynarsa yanar.

RIZA ÇALIMBAY


Riske girip kaybettik
Atamayana!
Yıllık 30 milyon
Yine kan aktı
Karaborsa coştu
Penaltı tartışması
Kanatlara neşter
'Nostalji' yaptılar
Chelsea'ye destek
Saygı duruşu
Volkan'a tepki
Ceza gelebilir
Kenan Öner hakeme yüklendi
Tansiyonu çıktı
Baki yuhalandı
Basel desteği
Bobo'nun son talibi Stuttgart
Biletler satışta
 
Kapasite bu!
İlk golü atanın kazanmaya yakın olacağını söylemiştik. Aynen öyle...
Lokal anestezi
Beşiktaş-Fener derbisi futbol adına olumlu tribün güzellikleriyle...
Beklenen uyku!
Fenerbahçe' nin, Chelsea maçını da düşünerek gücünü ekonomik...
Üç Yıldırım
Fenerbahçe ile Beşiktaş' ın İnönü Stadı' ndaki yılın en önemli...
Baki: 1- Fener:2
Beşiktaş ideal bir kadroyla mı oynadı? Tandoğan' ın yerinde...
Dev adım
Alex' in iki golüyle galibiyete...
Lugano' dan 8 işareti
F.BAHÇE' nin Uruguaylı...
Götz işe koyuldu
G.Saray' da Kalli' nin...
Sakatlığına yanıyor
Son haftalarda performansı...
No prestij
Yanal karşılaşmayı film gibi...
Geleceğe bakıyoruz
Trabzonspor Teknik direktörü...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu