Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Luciano'lu Flamengo

Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kuran Fabio Luciano'nun formasını giydiği Flamengo, Maracana Stadı'nda Uruguay ekibi Nacional'i mağlup eder.


226 LİNZER-W.İNNSBRUCK 1 1.40
Ara transferde Boca'dan sol kanat Torres ile sağ kanat Rodriguez'i renklerine katan Linzer, geçen hafta Salzburg'a kaybetmesine rağmen şampiyonluk yarışının içinde bulunuyor. Bu sezonki üç maçta iki kez devirdiği Wacker ile karşılaşacaklar. 3 puanı almaya yine çok yakın durumdalar.

231 RİED-MATTERSBURG
1 1.95

Rapid'i son dakika golüyle mağlup eden Mattersburg'da orta sahadaki Kühbauer (26 maç) ile forvet Naumoski (23 maç, 5 gol) sarı kart cezalısı. Mravac ve Mansberger sakat. 14 deplasman maçında sadece 2 galibiyet elde edebildiler. Ried, bu durumdaki rakibini yenebilecek güçte.

234 ZÜRİH-SİON 1 1.50
Sion , Basel'i 4-2 yenerek büyük bir sürprize imza attı. Ancak Kongolu forvet Mobolu M'Futi cezalı duruma düştü. Şampiyonluk yarışının uzağında kalan Zürih, deplasmanlardaki başarısızlığından dolayı bu durumda. Kendi sahasında çok iyi oynuyor. Sion'u 1.50'lik oranıyla devireceklerdir.

263 SANTANDER-GETAFE 1 1.60
İspanya Kupası yarı final ilk maçını Getafe 3-1 kazandı. Pazar günü de rakibini ligde 2-1 yendi. Getafe'den Braulio, Santander'den ise Nunez ile Tono kırmızı kart gördü. Getafe'de Pallardo, Sousa, Alvarez, Diaz ve Moral'ın oynamama ihtimali var. Santander evinde kazanır.

312 FLAMENGO-NACİONAL 1 1.40

Uruguay'daki maçta 9 kişi kalıp 3-0 yenildiği Nacional'i ağırlayacak olan Flamengo, taraftarına güveniyor. Maracana'da 60 bini aşkın seyirci olacak. Eski Fenerbahçeli Luciano da Flamengo'da. Brezilya şampiyonasında 6 gol, 8 asist ile oynayan Souza'lı Flamengo, rövanşı kazanır.

313 SAN JOSE-SANTOS 0 3.00
FIFA'nın kararına rağmen, San Jose-Santos maçı Bolivya'da 3710 metrede oynanacak. Normal şartlarda Brezilya ekibi kazanır ama şimdi beraberlik ihtimali var.

Ozan GERMAN


Türk gecesi
Nefesler tutuldu
Platini'ye ziyaret
Basel kazanır
All Star'da değişiklik
G.Saray-Halkbank
Fener'i devirin
Aslan'da 5 eksik
İstanbul cehennem
İnter söz verdi
221 '0' biter
Popüler bahisler
İddaa sonuçları
 
Sözlerini tuttular
Uzun ve yorucu bir çalışma sonunda V. G. Sigorta zafere uzandı. Bu...
Tüzük değişmeli
Galatasaray' ın borcu 282 milyon YTL. 2009 yılında UEFA' nın kulüp...
18 Mart unutulmadı
Fenerbahçe kulübü, "18 Mart...
Guinness teklifine onay
100. yılda kazanılan 1134 kupa,...
Koz Nonda
G.Birliği deplasmanın-dan...
Kadro krizi!
Ümit cezalı, Hakan Şükür, Song,...
Bitirim ikili
Süper Lig' de 22 maçta 9 gol atan...
Para sorun değil
Beşiktaş Del Bosque ve...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu