Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Kartal'ın şeytan üçgeni


Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ın yıldız forvetleri, bu sezon attıkları gollerle Kara Kartal'ı zirveye taşıdılar... Nobre'nin suskun kaldığı maçlarda Bobo, Brezilyalı oyuncunun olmadığı anlarda Nobre ile Holosko devreye girdi

***

Bermuda şeytan üçgeni

Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ın yıldız forvetleri, bu sezon attıkları gollerle Kara Kartal'ı zirveye taşıdılar Nobre'nin suskun kaldığı maçlarda Bobo, Brezilyalı oyuncunun olmadığı anlarda Nobre ile Holosko devreye girdi.

Sezonun ilk yarısında Bobo
Beşiktaş'a geldiği günden bu yana ortaya koyduğu performansla Avrupa kulüplerinin de dikkatini çeken Bobo, bu sezonun ilk yarısında yine golcü özelliğini gösterdi. Genç futbolcu, partneri Nobre'nin sadece 1 gol kaydedebildiği ligin ilk devresinde takımı adına 8 kritik gole imza atarak, Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında
zirvede kalmasında büyük pay sahibi oldu.

Bobo durdu Nobre açıldı
Ligin ikinci yarısında, sakatlığı nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Bobo'nun durduğu dönemde ise Nobre sahneye çıkarak, takımının zirve yarışını sürdürmesini sağladı. İlk devre 1 golde kalan ve eleştiriler alan Nobre, ikinci yarıda açıldı. Yerli sambacı, ikinci yarı 7 gol atarak, sakatlığı nedeniyle oynayamayan Bobo'yu aratmadı.

Holosko da Nobre'ye uydu
DEVRE arasında Burak Yılmaz, Koray Avcı ve 5 milyon euro karşılığında Vestel Manisa'dan Beşiktaş'a transfer olan Filip Holosko da, Nobre ile birlikte forma giydiği iki maçta rakip fileleri havalandırmayı başardı. Sezonun ilk yarısında formasını giydiği Vestel Manisaspor'da 8 gol kaydeden Slovak forvet, siyah-beyazlı takımda attığı iki golle Nobre ve Bobo ile birlikte Beşiktaş'ın ne kadar tehlikeli bir forvet hattına sahip olduğunu ve aldığı parayı hak edeceğini gösterdi.

Bobo ve Nobre yoksa Batuhan
Beşiktaş'ın golcülerinin çok alternafli olduğu, ligin üçüncü haftasından itibaren ortaya çıktı. Siyah-beyazlı takımın Gaziantepspor ile yaptığı karşılaşmada, Bobo ve Mert Nobre'nin suskun kaldığı anlarda; bu kez de genç golcü Batuhan Karadeniz ortaya çıktı. Takımın en genç oyuncusu olan Batuhan, 90+5'te attığı golle Beşiktaş forvetlerinin mutlaka sahne alacağını gösterdi.

Sambacı yine sahneye çıktı
İkinci yarının başından itibaren Nobre ile ayakta kalan ve iki maçta da Holosko'dan katkı alan Beşiktaş'ta, 25. haftadaki kritik G.Birliği maçında yine Bobo sahne aldı. Brezilyalı, 90+4'te attığı golle Kartal'ı Ankara'da uçuran isim oldu.

Nöbetçiler değişiyor!
BEŞİKTAŞ, özellikle bu üç oyuncunun skorer oyunuyla rakip savunmalara korku saldı. Bobo atarken Nobre sustu, Bobo yokken Nobre attı... Holosko'nun da gollerini yeni takımıyla sürdürmesiyle Beşiktaş, etkili bir forvet hattına sahip oldu. 4 haftadır sahalardan uzak kalan Bobo'nun da artık hazır hale gelmesi, teknik heyetin yüzünü güldürdü. Beşiktaş'ın Bobo, Nobre ve Holosko'dan oluşan forvet hattı, 39 golün 19'una imza attılar.




5 yıl gibi geldi
Haydi Kartal bir daha
Deriş'ten veryansın
Stres yakabilir
Sarı kart alarmı
Zirveye 10 bin $
Özkan'a talip var
25 maçta 39 gol!
Önemli olan skor
BJK TIR'ı Keşan'da
Rüştü'ye güvenoyu
Yönetim destek için uçtu
 
Top Beşiktaş' ı seviyor
Puan cetveline bakan herhangi birisi Beşiktaş' a kesinlikle...
Hakkaniyetli yarış!
Şampiyonluk yarışı kızıştı. Lider ve ardındaki üç takım, nefes nefese...
Yola devam
Aziz Yıldırım' ın Avrupa...
Samuel Eto' o tamam
Kamerunlu yıldızın, F.Bahçe' ye...
Aslan parçası
Linderoth' un sakatlanmasından...
G.Saray' a durmak yasak
G.SARAY, Ankaraspor maçının...
Büyük tehdit
"Gitmeme izin vermezseniz oynamam"...
Trabzon kaleci arıyor
Kasımpaşa maçında da hatalı gol...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu