Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Skor ve futbol

Ligin bitmesine 9 hafta kala zirvede kördüğüm devam ediyor. Üç büyüklerin yanında Sivasspor da kervana katılınca 54 puanlı üç takımla bir puan öndeki lider Beşiktaş, maçların heyecanına büyük katkı yaptılar. Hepsinin bu hafta karşılaşmalarını kazanmaları mücadelenin son dakikaya kadar süreceğini gösteriyor. F.Bahçe, Sevilla'yı eledikten sonra bir kazaya uğramamak için (ders almış görünen) Zico da sahaya sakat Carlos'la hasta Gökhan dışındaki tam kadrosunu sürmüştü. Sarı-lacivertli takım durgun başladığı maça ağırlığını koyarak ilk yarıda Aurelio, Kezman ve Selçuk'un ikisi çok güzel paslaşmalar sonrasında gelen golleriyle devreyi 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda tempoyu düşüren ancak kontrataklarda rahat pozisyonlar bulan F.Bahçe, Kezman'ın attığı bir golle yetinirken, son dakikadaki değişiklikler sırasında savunmanın adam kaçırmasıyla Burak'ın ayağından bir gol yedi. Sarı-lacivertli takımda defans çok başarılı oynarken, göze çarpan diğer futbolcular Selçuk, Aurelio, Uğur ve Kezman oldu. Alex tekmelerden kurtulmak için temposunu ağırlaştırırken, gollerde önemli rol oynadı.

Zico şimdi yanmıştır
Teknik direktör Zico dün geceki maçtan sonra herhalde son iki haftada kaybettiği puanlara yanmıştır. Zico, son 10 dakikaya kadar Sevilla'ya karşı oynayan Kezman, Uğur ve Alex yorgunluk emaresi göstermeden başarıyla müsabakayı sürdürdüklerine göre ileride de Şampiyonlar Ligi maçlarında F.Bahçe kadrosunu sahaya eksik tertiple sürmekten kaçınmalıdır. Manisaspor, Holosko'nun gidişiyle her şeyini kaybetmiş. Manisa sert futbolu keskin sirkenin küpüne zarar vermesi gibi orta sahasının iki önemli elemanı Ümit ile Koray'ın sakatlanarak çıkmasıyla ödedi. Bu da Manisa'nın etkinliğini gölgeledi. Böyle bir futbolla kümede kalmaları çok zor. Yılmaz Vural defansını toparlayıp, kontratakla neticeye giden bir futbolu öngörüp, gol yemeden puan toplamamaya çalışmalı. Genç kaleci Ufuk, 3-4 golü kurtarmasa bu yılın gol rekoru Saracoğlu'nda kırılabilirdi. Kuddusi Müftüoğlu yine penaltı vermekten kaçındı. Arkadan müdahalelerde sarı kart göstermedi. "Düdüğümü bekle" demediği halde oyunu hemen başlattı diye Alex'e sarı kartını çıkarırken, Manisaspor'un çok sayıda sarı kartlık hareketini görmezden geldi.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hepsine bravo   / 08-03-2008
 Türkiye'nin gururu   / 05-03-2008
 Zico'nun hediyesi   / 02-03-2008
 PFDK'nın hatası   / 01-03-2008
 Futbolcular-köçekler   / 28-02-2008
 Hakem rezaleti   / 24-02-2008
 Ha ha haaaaa!   / 21-02-2008
 İlk yarıda bitti   / 16-02-2008
 Nice 10 yıllara   / 15-02-2008
 İşte böyle...   / 11-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Asist kralı
Brezilyalı yıldız, Vestel Manisa...
Ümit coştu bir kere
Kayseri' yi de boş geçmeyip toplam...
Sağlam geliyor
İlk 25 haftalar baz alındığında...
Sadece skor
Takımının Kasımpaşa önündeki...