Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
P'Naikos zorlanmaz

Yunanistan Ligi'nin en az gol yiyen ekibi olan yeşil-beyazlılar, sağlam defansıyla Atromitos forvetlerine de geçit vermez. Postiga ve Salpidigis de fırsatları kaçırmaz.


216 Atromitos-P'Naikos 2 1.40
Ligin en az gol yiyen ekibi olan Panathinaikos, şu anki konumunu yaptığı iyi defansa borçlu. Teknik direktör Peseiro, savunmaya büyük önem veriyor. Son hafta AEK deplasmanından 1-1'lik eşitlikle ayrıldılar. 10 haftadır yenilmiyorlar. Atromitos'un ise düşüşü tam gaz sürüyor.

222 Salzburg-W.İnnsbruck
2.5 Üstü 1.45
Sahasındaki karşılaşmalarda seyirciye bol gollü maçlar izlettiren Salzburg, maç eksiğiyle 4. sırada bulunuyor. Elde ettiği 12 galibiyetin 11'ini evinde alan Salzburg, taraftarı önünde son iki maçını 4-0'lık skorlarla kazandı. Zigler ve Janko düşme hattındaki İnnsbruck'a acımaz.

223 Coventry-QPR 10 1.22
Coventry, aldığı istikrarsız sonuçlarla hızla alt sıralara doğru ilerleyişini sürdürüyor. Düşme hattına yakın bir pozisyonda bulunuyorlar. Son iki maçı kaybettiler ve bu sonuçlar takımın moralini bozmuş durumda. Ancak QPR'yle oynadıkları maçlarda istatistikler Coventry'nin lehine.

226 R.Madrid-Roma 1 1.35
Roma'daki ilk mücadeleyi 2-1 kaybeden R. Madrid, ikinci yarının son 30 dakikasında rakibine büyük baskı kurdu ancak kaleciyi ve direkleri geçemeyince sahadan istemediği bir skorla ayrılmak zorunda kaldı. Nistelrooy ve Roben sakat ancak onların yerine diğer yetenekler sahne alır.

231 Liverpool-West Ham 1 1.25
Devler Ligi'nde İnter'i son dakikalarda attığı iki golle devirerek avantaj yakalayan Liverpool, bu galibiyetin moraliyle ligde de arka arkaya aldığı iki galibiyetle üst sıralara tırmanmayı sürdürdü. Şampiyonlar Ligi pozisyonu arayan Kırmızılar, Chelsea'ye 4-0 yenilen West Ham'ı rahat geçer.

234 Sao Paulo-A.İtaliano 1 1.20
Daha önce de bu kupayı birçok kez müzesine götüren Sao Paulo, grupta oynadığı ilk maçta evinde yenilen Şili temsilcisi Audax İtaliano'yu evine eli boş gönderir.

Fatih SARICA


Liverpool
Hem Okur hem yazar
All Star 23 Mart'ta
F.Bahçe iyi başladı
Evinde Porto
Marsilya formda
Haydi Abdi İpekçi'ye
Trabzon'da şölen
Son dakika
İddaa sonuçları
 
Gençlere dur-durak yok
Slovakya' da yapılacak Avrupa Şampiyonası' nda kürsü mücadelesi...
Seçim hesapları
Liseli olmayan başkanlar Alp Yalman ve Faruk Süren, "En iyisi Özhan"...
Volkan patladı!
Maça iki hatalı golle başlayan...
Harika hediye
"Pes etmeyi sevmem. Son ana kadar...
Sürpriz teklif
Canaydın, eski başkan Faruk Süren'...
Sabri yine kulübeye
Beşiktaş derbisindeki futboluyla...
Ben jokerim
Nerede ihtiyaç varsa orada görev...
Ayaklar yere bassın
Futbolcular ve camianın sadece...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu