Akın akın Sevilla'ya Sarı-lacivertli taraftarlar, İspanya'da F.Bahçe'yi yalnız bırakmayacak. İstanbul'dan özel turlar ve tarifeli uçaklarla 700'e yakın taraftarın Sevilla'ya gideceği belirtildi. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden de çok sayıda gurbetçi İspanya'ya gelmeye başladı. Yüz gurbetçi dün Sevilla
sokaklarında F.Bahçe bayraklarıyla tur attı.
Carlos gitmiyor ROBERTO Carlos, Sevilla maçında da forma giyemeyecek. İstanbul'da yapılan ilk maçta sol bacağına aldığı darbe ile sakatlanan Brezilyalı futbolcunun tedavisinin İstanbul'da devam edeceği için İspanya'ya da götürülmeyeceği öğrenildi.
Şampiyon Fener İzmir'de düzenlenen Kulüpler arası Açık Yaş Yüzme Şampiyonası, sona erdi. Ege Üniversitesi Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda yapılan ve 5 gün süren şampiyonada, 41 takımdan, 495 sporcu mücadele etti. Şampiyonada dün 5 Türkiye rekoru kırılırken, F.Bahçe hem bayanlarda, hem erkeklerde şampiyonluğa ulaştı.
Sabah uçuyorlar FENERBAHÇE, Sevilla maçı için bu sabah saat 09.00 uçağı ile İspanya'ya gidecek. Sarı-lacivertliler, akşam maçın oynanacağı Sanchez Piz Juan Stadı'nda son idmanını yapıp kampa çekilecek. İdmandan önce Zico bir basın toplantısı yapacak.