Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Yazık oldu

Leverkusen dediğimiz takım iyi gününde bir Kayseri ya da Sivasspor. Bu takımın karşısında 4 net gol pozisyonuna giriyorsunuz. Bunun dışında da gol olacabilecek 2-3 pozisyonunuz daha var ama tek gol atamıyorsunuz. Yalnız Leverkusen'e bir tek gol pozisyonu da vermiyorsunuz 90 dakika boyunca. Galatasaray'ın en büyük talihsizliği Nonda ve Lincoln'ün uzun süren sakatlıkları. Lincoln'ün sakatlığı olmasa, sürekli oynayabilse bu maçın skoru çok daha farklı olabilirdi. Galatasaray'ın gençleri birbirinden iyi. Arda ve Mehmet Topal sadece sarı-kırmızılı takımın değil, Türkiye'nin de iki genç yıldızı. Bunlara Barış ile Volkan'ı da eklemek gerek. Ankaragücü'nden devre arasında alınan Emre bana yavaş yavaş Bülent Korkmaz'ı hatırlatıyor. Gözünü budaktan sakınmayan genç bir cengaver. Gelecekte daha da iyi olacak. Uğur sağ bekte her gün biraz daha üstüne koyuyor. Hakan Şükür kadar iyi niyetli bir futbolcu bulmak çok zordur. Galatasaray'ın 9 numarası bütün maç hiç durmadı, gol için her türlü yolu denedi. Ama Hakan'ın şansı gol atmaktan çok gol kaçırmaktan yana. Ümit Karan her maçta kaleye 5- 6 şut atıyor. Eğer günündeyse ve de talih kuşu omuzuna konmuşsa top kaleyi tutuyor. Ümit dün akşam öyle bir gol kaçırdı ki bu golü atmamak, atmaktan çok daha zordu ve Ümit o zoru başardı! Doğrusunu isterseniz Orkun bana hiç güven vermiyor. Kaleci transferi için yapılan girişimler onu çok etkilemişe benziyor. Son derece ürkek, tedirgin ve rahatsız koruyor kalesini. Böyle devam ederse sezon sonunda eldivenlerini bir yabancı kaleciye teslim etmek zorunda kalabilir.

Galatasaray umutlu
Galatasaray'ın bu takımı Türkiye liginde hep ilk ikiye oynar. Ama Kalli'nin de dediği gibi eğer Galatasaray gerçekten eski günlerine dönecekse o Taffarel, Popescu, Hagi üçlüsü gibi futbolcular transfer etmek zorunda. Çünkü Galatasaray'ın gençleri gerçekten övgüye değer. Almanya'da Leverkusen-Galatasaray maçı nasıl gider şimdiden kestirmek güç. Eğer Leverkusen gerçekten kimlik ve kişilik değiştirmezse ve dün sergilediği futbolunu oynarsa şanslar yüzde 51'e 49 sarı-kırmızılılardan yana. Bu arada Nonda ve Lincoln'ün de maça hazır hale gelmeleri gerekiyor. Birinci yarıda oynayan Ayhan da iyi yolda ama elbette maç eksiği var. Serkan'ın iyileşmesiyle Almanya'da Galatasaray kontratak futbolu oynayacağına göre Leverkusen'in filelerini havalandırmak daha kolay olabilir. Uzun lafın kısası Almanya'ya Galatasaray hiç de umutsuz gitmeyecek.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yönetime rağmen   / 04-02-2008
 Arda'ya aferin   / 28-01-2008
 Kimin eseri!   / 24-01-2008
 Zar zor 3 puan   / 21-01-2008
 Yasak savmak   / 16-01-2008
 Izdırap   / 06-01-2008
 Avrupa'nın kralı!   / 24-12-2007
 Zor oldu   / 15-12-2007
 Çekirge öldü   / 09-12-2007
 Sıçra çekirge   / 03-12-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Favoriyiz
"Şampiyonlar Ligi' nde Milan ile...
Tur Arena' da
Ali Sami Yen' deki golsüz...
Köşkte zirve
Ümraniye' de yapılan toplantıda üç...
Komşuya hücum
"Karadeniz ülkelerinde yeni...