Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sporting Lizbon

Şampiyonlar Ligi'nden çok zor bir gruba düştüğü için elenen Portekiz temsilcisi şansını UEFA'da deniyor. Lig şampiyonluğu da zor. UEFA Kupası'na asılacaktır.


321 G. Saray- B. Leverkusen 2 3.10
Muhtemel kadrolar açıklanmadan önce tahminim Galatasaray'ın yenilmeyeceği ve maçın 2.5 üstü biteceği yönündeydi. Feldkamp'ın 4-3-1-2 taktiğiyle sahaya çıkacağını ve hazır olmayan Lincoln'ü oynatacağını öğrendiğim zaman yıkıldım. Leverkusen, 3 forvetli hiçbir rakibi affetmez.

322 AEK- Getafe 10
1.23

AEK, bu kupada çok uzun soluklu yol alabilecek bir takım değil. Ama en azından müthiş taraftarı önünde avantajlı bir skor çıkarmak için uğraşacak. Büyük ihtimalle Getafe'li futbolcular ilk kez böyle bir seyirci kitlesine oynayacak. Etkilenebilirler. Az gol ve AEK lehine skor bekliyorum.

333 Anderlecht- Bordeaux 02 1.35
Son 9 maçının 8'ini galibiyetle bitiren Bordeaux, Fransa'da şampiyonluğunda ciddi adaylarından. Teknik direktör Lorient Blanc, kompleksiz ve çalışkan bir takım yarattı. Ev sahibinde Ahmed Hassan ve Frutos gibi iki golcü yok. Mpenza ile Serhat formsuz. Bordeaux'ya verilen oran iyi.

341 S. Lizbon- Basel 1 1.40
Günün en banko maçlarından birisi. Sporting Lizbon, her ne kadar Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaratsa da deyim yerindeyse 'taş' gibi takım. İki hafta önce Porto'yu yenerken adeta ezdiler. İsviçre temsilcileri genelde deplasmanlarda başarısız. Basel'in iyi sonuç almasına şaşırırım.

423 Aberdeen- B. Münih 2 1.25
Aradaki güç farkı gerçekten büyük. Bayern Münih, sezonu müthiş girse de son haftalarda durakladı. Ama Aberdeen'in böyle bir deve sahasında da olsa kafa tutabileceğini sanmıyorum. Konuk ekipte Ribery olmasa da Toni ve Klose'li forvet hattı rakip defansı yıpratabilecek kalitede.

426 Bolton- Atl. Madrid 2.5 Altı 1.65
Bu yıl sıklıkla Atletico Madrid'in deplasman maçlarına 2.5 altı oynadık ve kazandık. Nicolas Anelka'nın gidişiyle Bolton'daki gol sıkıntısı da herkesin malumu.

Barış DİNÇARSLAN


Efes sahnede
Gençler sessiz
Eczacı zora soktu
AEK şanslı
Marsilya formda
Vakıf-Bucuresti
Banko Benfica
Popüler bahisler
Son dakika
İddaa sonuçları
 
Kulüplerin dediği oluyor
Federasyon Başkanı Erol Ünal Karabıyık, tüm kulüp yönetici ve teknik...
Türkiye bitmiş
70 milyonluk bir ülkede Hasan Doğan dışında bir aday bulunamıyor-sa...
Hızlı ve öfkeli
Kimseyle kıyaslanmak istemediği-ni...
Adriano gol değil kafa...
Özel hayatı, alkol problemi...
Sars Avrupa' yı
Galatasaray, 3. tur ilk maçında...
Ümit Karan bir adım önde
Nonda' nın iyileşmesi-nin...
Yeter artık!
"Bizi rahat bıraksınlar, huzur...
Bobo' ya süper teklif
Marsilya kulübü, Brezilyalı yıldız...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu