Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Yönetime rağmen

Galatasaray, tarihinde bu kadar kötü bir yönetime sahip olmadı. Başta Özhan Canaydın olmak üzere 2002 yılından bu yana Galatasaray'ın başına gelen herkes, sarı-kırmızılıların dün gece maç öncesi içine düştüğü durumu hazırladı. Koskoca Galatasaray, altı yılda Avrupa'nın zirvesinden, Fenerli çoluk-çocuğun eğlencesine yuvarlandı. Ama sarı-kırmızılı formayı giyen futbolcular, her şeye rağmen çok ciddi bir onur savaşımı sergiledi sahada. Dün geceki maçı Galatasaray çok rahat kazanabilirdi. Hat fark bile yapabilirdi. Ama 20 yıldır top koşturan Hakan Şüker'e bu saatten sonra kaleciyle karşı karşıya kalınca topa nasıl vurulması gerektiğini öğretemezsin. Hakan bu beceriksizlikleri sadece dün gece değil, hemen hemen oynadığı bütün maçlarda yapıyor. Galatasaray takım olarak çok koştu, direndi, topa bastı, pres yaptı ve dediğim gibi 6-7 tane de gol pozisyonu buldu. İki takımın maliyetine baktığımız zaman Fenerbahçe, Galatasaray'ı beşe katlıyordu. Ama oyun ve istek olarak Galatasaray, Fenerbahçe'den üstündü.

Galatasaray tura yakın
Sarı-kırmızılı takımda Mehmet Topal bir kez daha gösterdi ki Galatasaray'da ön liberoya adam almanın hiç gereği yok, sokağa atılan para. Arda herzamanki gibi çok çalıştı, ustalığını sergiledi ve ilk kez bu kadar çok savunmaya yardım etti. Servet maça çok sinirli başladı. Gereğinden fazla heyecanlıydı. Maçın hemen başında sergilediği kimi hareketler, Galatasaray'ın başına iş açabilirdi. Daha sonraları sakinleşti ve elinden geldiğince yararlı olmaya çalıştı. Genç Emre hiç sırıtmadı. Barış, Serkan, Uğur, Ümit Karan, özetle bütün takım üzerine düşen görevi yaptı. Bu maçın sonucuna baktığımız zaman "Sevinmesi gereken Fenerbahçe, üzülmesi gereken Galatasaray olur" demek doğrudur. Çünkü galibyeti Galatasaray kaçırdı. Maçın son dakikalarında giren Ayhan tümüyle iyileşmiş, sarı-kırmızılı takımın ona bundan sonra çok ihtiyacı olacak. İkinci maç, tur atlayanı ortaya koyacak, ama Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray daha yakın görünüyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Arda'ya aferin   / 28-01-2008
 Kimin eseri!   / 24-01-2008
 Zar zor 3 puan   / 21-01-2008
 Yasak savmak   / 16-01-2008
 Izdırap   / 06-01-2008
 Avrupa'nın kralı!   / 24-12-2007
 Zor oldu   / 15-12-2007
 Çekirge öldü   / 09-12-2007
 Sıçra çekirge   / 03-12-2007
 Kalli'nin tercihi   / 30-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Bahisler yattı
Fenerbahçe karşısında üstün bir...
Made In Turkey
Kaçan 4-5 pozisyondan biri gol...
Geçit vermem
Hırvat stoper, Beşiktaş' ta çok...
Yattara Belek' in yıldızı
Trabzonspor, ligin ikinci...