Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     

İşte Galatasaray

Uzun zaman sonra ilk kez böyle hırslı bir Arda izledim. Umarım devamı gelir İlk 45 dakikada üst üste gelen goller maçın çok erken kopmasını sağladı.


HAFTA içinde Ankara 19 Mayıs Stadı'nda alınan farklı OFTAŞ mağlubiyetinden 4 gün sonra aynı sahada Galatasaray, ligin güçlü takımlarından Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Aslan'ın rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin haftayı 3 puanla kapatması bu mücadeleyi daha da önemli konuma getirmişti. Fakat kadroda birçok eksik olması, Kalli'nin bir türlü ideal
kadroyu oluşturmaması, Ankara'yı sıkıntılı bir deplasman haline getirmişti.

FARKIN HABERCİSİ
Maça oldukça istekli başladı, Ümit ve Hakan Şükür ikilisi. İlk dakikadan itibaren Ankaragücü kalesinde gol aramaya başladılar. 28. dakikada Ümit'in direkten dönen topu ve bu dakikadan sonra Galatasaray forvetlerinin ısrarla gol araması sanki 35. dakikada Hakan'ın attığı golün habercisiydi. Ve ardından Ankaragücü'nün çok kötü oynadığı maçta Tolga ve Kirita'nın inalımaz hatası sonucu önce Arda sonra da Ümit'in golleri geldi.

ARDA ÇOK İSTEKLİYDİ
Bu gollerle Galatasaray maçı koparmayı başardı. İlk yarıda elde edilen farklı skor hem Ankaragücü'nün umutlarını bitirdi hem de Galatasaray'ın daha rahat bir oyun ortaya koymasına sebep oldu. Açıkçası hafta içinde kupa maçındaki kötü peformans ve eksikliklerden dolayı her neticeye açık olan maçı Cimbom, rahat bir şekilde kazandı. Arda'yı ayrı değerlendirmek istiyorum. Uzun zamandır ilk kez istekli ve pozitif bir Arda gördüm.

HEP BÖYLE OLMALI
Bu maçta takımın lider oyunculuğunu fazlasıyla yaptı. Umarım bu sadece bir karşılaşmalık performans değildir. Arda gibi üstün yetenekli bir futbolcunun bunu her maça yansıtması gerekir. G.Saray dün takım oyununu çok iyi uyguladı. Arda'nın yönetmenliğini yaptığı maçta başrolleri Hakan, Ümit oynadı. Servet, Mehmet Topal, Mehmet Güven, Serkan, Çalık ve Emre de sahanın en iyileri arasındaydı. G.Saray'ı hep böyle görmek istiyorum.




Viraj geçildi
Muhteşem ikili
Feldkamp şakalamış
İmzalar yarın
Yüzde yüz yerli Aslan
Sabri'ye af sinyali
Beklenen an geldi
Bouzid A.Gücü'ne kiralandı
Kutlu: Çok hata yaptık
PAF'ta da Cimbom: 3-1
Emre'nin en zor maçı
Kuralar çekiliyor
A.Gücü eksikleri aradı
 
Aslanlar gibi
Sakatlar ordusuna dönen G.Saray için önemli bir maçtı. Ezeli rakip...
Tastikname
Hafta içi başlayıp, organize bir şekilde yönetimin içindeki ve...
Arda' ya aferin
Hafta içinde Kalli' nin basın toplantısı, ardından Sabri' ye kapıyı...
Batman döndü
Alanya' ya dört tane atan Sırp...
Sivas' ta 6 eksik vardı
SİVASSPOR, Fenerbahçe karşısında...
Hata korkusu
Stoper arayışlarını sürdüren...
Yeni golcü Cisse
Beşiktaş' ın Fransız yıldızı...
Zidan' a kanca
Bordo-mavililer, Mısır' ın Sudan'...
Gökdeniz forma giyebilir
Trabzonspor' da grip olan...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu