Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
1.65'ten Racing

Athletic Bilbao kötü oynuyor. Tehlike bölgesinden kurtulmakta güçlük çekeceği görülüyor. Kupada, Zaragoza'yı safdışı bırakan Racing karşısında tutunamazlar.


236 Valenciennes- Lens 1 2.00
Lens, hafta sonunda Lyon'u farklı yenerek büyük sükse yaptı. Galibiyette Lens'in içinde bulunduğu kötü durum kadar, Lyon'un rehaveti de etkiliydi. Valenciennes, özellikle evinde iyi oynuyor. Marsilya deplasmanında oyuna yine iyi başlamıştı. Sahasında öncelikle Valenciennes düşünülmeli.

262 PSG-Metz
1 1.30

Ligue 1'in ilk yarısında büyük hayal kırıklığı yaratan Paris St.Germain, ikinci devreye çok canlı ve istekli başladı. Son maçta Lorient'ten aldığı mağlubiyette bile yine birçok olumlu sinyal vardı. Metz, bu ligin en zayıf takımı. Kendi seyircisi önünde oynayacak olan PSG, maçın mutlak favorisi.

265 Atalanta-Milan 10 1.89
Atalanta, Doni'nin önderliğinde zaman zaman çok iyi maçlar çıkarıyor. Milan ise son derece dengesiz. Udinese deplasmanında yine çok pozisyon verirken, son dakika golüyle kazandı. Atalanta, gününde olursa sürpriz yapabilir. Milan'a oynamak çok riskli. "Atalanta yenilmez" cazip.

315 Valencia-ATL. Madrid 1 2.00
Valencia'da kriz skor bazında her geçen gün büyüyor. Ancak bence üç aya yaklaşan galip gelememe fobisi, yavaş yavaş sona erecek. Ligdeki Atl. Madrid deplasmanının ikinci yarısındaki performans, şanssızlık ve hakeme rağmen müthişti. Bu kupa ilk ayak maçı, intikam niteliğinde olacak.

432 R.Santander-A.Bilbao 1 1.65
Kral Kupası çeyrek final ilk maçında, ligde zor günler geçiren Ath. Bilbao, Zaragoza'yı eleyen Santander'e konuk oluyor. Ath. Bilbao'da Yeste son lig maçında cezalı duruma düştü. İyi oynamıyorlar ve kupaya çok ciddi konsantre olabileceklerini de düşünmüyorum. Ev sahibi kazanır.

434 Bordeaux- ST.Etienne 1 1.55
Bordeaux, Lyon'un üst üste puan kayıplarıyla şampiyonluk için umutlandı. İyi oynuyorlar. St.Etienne için ise aynı şeyleri söylemek zor. Ev sahibi, bir adım önde.

Barış ERTÜL


Haydi Efes Pilsen
Tarihi başarı
Galatasaray turladı: 84-77
Milan kazanır
Bordeaux acımaz
Pazartesi çekiliyor
ABD'ye gidiyor
Gilberto Tottenham'a
Oftaş turlar
Popüler bahisler
Son dakika
Haber hattı
İddaa sonuçları
 
Erzik doğru isim
Kulüpler, yapılan kongrede ittifakla federasyonun seçime gitmesini...
' Tur' istik olur
Alex, Roberto Carlos, Edu ve...
Alanya' da prim 100 bin...
FORTİS Türkiye Kupası' nda son...
Kupa alarmı
"Deplas-manda zorlu bir maç...
Ligde eşitlik bozulmadı
G.Saray ile OFTAŞ bu sezon...
Kartal' ın Mert forveti
Nobre: Beşiktaş adına gol...
Beto' ya veto
Teknik patron Sağlam, Beto için...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu