Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Vurun Kalli'ye


Görünen o ki Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp ağzı ile kuş tutsa hasta olduktan sonra helvasını yemeyi umanları asla memnun edemeyecek. Şu anda Türkiye ve Avrupa'da her kulvarda var olan Galatasaray sanki elde sorunsuz hazır çakı gibi adamlardan oluşan bir kadro varmış da ona rağmen hâlâ güven vermiyormuşçasına eleştirilmeye ısrarla devam ediliyor.
Tabii ki bunun da sorumlusu hasta olma lüksü bile olmayan, duygusuz, katı kuralları olan Kalli! Neredeyse utanmasalar "Kalli futbolu bilmiyor" bile diyecekler. Futbol dışında konuşmadı diye "Onun ülkesi teröristlere silah veriyor da ondan" diyerek eleştirilmedi mi bu insan? Sürekli bir "vurun Kalli'ye" durumu var ortada. Sezon başında kalecisini göndermiş, defansını yeniden kurgulamış, kadrosunun yarısını yenilemiş ve ardından da ilk 11'de sürekli yer alması düşünülen birçok futbolcunun sakatlık ve formsuzlukları sonrası Karl Heinz Feldkamp'ın, dolayısıyla Galatasaray takımının çoktan havlu atmış olması gerekmiyor muydu? Oysa ki Feldkamp'ı tanıyanlar biliyorlar ki o durumdan vazife çıkarıp görevini yapan bir futbol adamıdır. Feldkamp, futbolcularına ekibinin asla tek bir futbolcuya bağlı olmayan bir 'takım' olduğunu hissettirmiştir. Onlar da performansları ile bir 'takım' olduklarını göstermişlerdir.

Tam kadroyla farklı olur
Diğer yandan bakıyorsunuz elinde onca iyi futbolcu olan neredeyse sorunsuz Fenerbahçe için medyanın tamamı, takımın teknik direktörü ve taraftarları dahil herkes tek bir Alex'in olmamasının takımı çok etkilediğini söylüyorlar. Son Bursaspor karşılaşmasında ki mücadeleye saygısı olmayanlar ise maçın kazanılmasını bir ıskaya bağladılar, takımın umut vermediğinden bahsettiler ve boks maçı yorumu yaptılar. Asıl, kötü oynanan maçta bile sonuna dek yapılan mücadeleden dolayı Galatasaraylılar umutsuz olmamalı. Tam kadro ile sahada yer alacak Galatasaray'ın neler yapabileceğinin habercisidir bu mücadele. Bunca yükü omuzlarına almış genç futbolcuları ve hocalarını "Takım hâlâ güven vermiyor" diye eleştirmek biraz insafsızlık olmuyor mu acaba?

Hüseyin ÖZKÖK


Revirsaray
Gökhan bombası
Şampiyonluk daha önemli
Lincoln kâbus gibi
Polat'ın kralı Servet Çetin
Basinas'ın süresi bugün...
Yıldırım dinlendirilebilir
Arda'ya bir uyarı daha
Song bugün sahne alıyor
Ayhan için geri sayım
Sebep darbe!
Barış düşüşe geçti
Topal aratmıyor
Transfer dosyası
Galatasaray günlüğü
 
Topuz seneye
Kayserispor Basın Sözcüsü Şahin...
Tümer' e teklif çok para...
Yaklaşık bir aydır yurt dışında...
Kara Kartal Beto' ya kaldı
Boumsong Lyon, Melberg ise Aston...
3' ü bir yerde
Taraftarlar, "Bobo- Nobre-Holosko...
Gerisi boş
Düşüşe çare arayan yönetim; Denis,...
Adalet lütfen
"Hakemleri miz dikkatli olmalı.

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu