Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Süperlig günlüğü


Bulak'a bir maç ceza
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor maçındaki olaylar nedeniyle, Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak'a 1 resmi müsabakadan men cezası verdi. Aynı takımdan futbolcu Şener'e 2 maç, başkan Kenan Yaralı'ya ise 45 gün hak mahrumiyeti
cezası geldi.

Sponsor tamam
BURSASPOR'UN Özlüce Tesislerine kurulacak müzenin sponsorluğunu, Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği'nin üstlendiği bildirildi. Başkan Denizhan Sezgin, "Başarı için seferberiz" diye konuştu.

Kayseri'yi yeneriz
Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, Beşiktaş yenilgisiyle ikinci yarıya şanssız girdiklerini ancak bu hafta deplasmanda Kayserispor'u yeneceklerini söyledi. Bezirci, "Tüm takım bu maçı almak istiyor. Geçen haftanın yenilgisini telafi edeceğiz" dedi. Cezası biten Erkan Sekman bu maçta oynayacak.

İşimiz çok zor
BELEDİYESPOR Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor önünde işlerinin çok zor olacağını söyledi. Avcı, "Rakibimiz bileğinin gücüyle lider olmuş, her hattıyla mükemmel bir takım. Çok çalışmalılız" dedi.

Avantajı kullanacağız
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Çaykur Rizespor ile 6 puanlık bir maç yapacaklarını belirterek, "Kaybeden ligde zor duruma düşer. Bu yüzden biz işimizi sıkı tutacağız. Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Tek düşüncemiz Çaykur Rizespor'u mağlup etmek" diye konuştu.

Sürpriz peşinde
KASIMPAŞA Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ligin son haftasına kadar havlu atmayacaklarını belirterek, "Üzerimizdeki şanssızlığı kıramıyoruz. Bu hafta Beşiktaş'a sürpriz yapmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Ankaraspor iyi yolda
Ankaraspor'un hocası Hikmet Karaman, takım olarak iyi yolda olduklarını ve ligde kalacaklarını belirtti. Tecrübeli hoca, "Form durumumuz belli bir seviyeye geldi. Sahamızda Vestel Manisaspor'u yenerek artık çıkışa geçme düşüncesindeyiz. Takımda taşlar oturdu. Düşme korkumuz yok" açıklamasını yaptı.

Çekinmiyoruz
OFTAŞ Spor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Trabzonspor ile deplasmanda oynayacakları maçtan çekinmediklerini ifade ederek, "Rakibimiz formsuz gözüküyor. Biz ise ligin en çok mücadele eden takımıyız" dedi.




Sivas pusuda
Kayseri moralli
Tek çare yenmek
Puansız dönerler
Konya'yı istedi
Korkumuz kalmaz
SÜPER LOTO 6/54 SONUÇLARI
İddaa sonuçları
 
Batman bitti
Kupa maçında bir gol atmasına...
8 günde 3 deplasman
TURKCELL Süper Lig ve Fortis...
Yedeği hazır
İspanyolları ikna etmek için çaba...
Üstünel: Listemiz geniş
HALDUN Üstünel transfer konusunda...
El yakıyor
Beşiktaş' ın talip olduğu Fransız,...
Özkan' a uyarı
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu