Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Son bir şans

Çok kötü günler geçiren Newcastle, Stoke maçını da kaybederse tamamen dibe vurur. Futbolcular son bir refleks gösterip rakipleri önünde tura uzanmak ister.


246 Levante- Getafe 02 1.27
İlk maçı 3-0 kaybeden Levante'nin turu çevirmek için çabalayacağını düşünmek hayalcilik olur. Onların derdi sadece ligde kalabilmek. Getafe de çok formda değil ama rahat rakibi önünde daha avantajlı. Sonuç tahminin yanı sıra 2.5 üstü seçimi de kuponlara yazılabilecek diğer bir seçim.

251 Santander-
Zaragoza 2.5 Altı 1.55

Zaragoza'da nihayet teknik direktör Victor Fernandez istifa etti. Fransız teknik adamın takımını iyi yönetemediği açıktı. Şimdi onun yokluğunda dezavantajlı brir skor olan 1-1'in rövanşına çıkacak. Ev sahibinde Munitis ve Smolarek'in de yokluğu kısır bir maç ihtimalini güçlendiriyor.

256 Catania- Milan 2 1.75
Hafta sonunda Napoli önünde 5- galip gelerek şov yapan Milan, İtalya'da tek kazanma ihtimali olan kupa için varını yoğunu ortaya koyacaktır. İlk karşılaşmayı Catania 2-1 galip bitirmişti. İkinci devreye hırslı başlayan rakip önünde turu geçebilirler ama yenilmeleri normal sonuç olacaktır.

263 Newcastle- Stoke 1 1.40

Son yılların en kötü günlerini yaşayan Newcastle için bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Stoke'u yenerlerse taraftarı bir nebze olsun sakinleştirecekler. Championshiph'in dirençli takımlarından olan Stoke'ta golcü yıldız Sidibe'nin yokluğu sorun yaratır. Ev sahibine son bir şans verilmeli.

264 Breda- Ajax 2 1.65
Hafta sonunda Ajax'ın yavaş yavaş toparlanacağını söylemiştik. Ancak olayı biraz abartıp Alkmaar gibi bir takıma 6 gol attı. Tabii bunda Davids'in sahalara dönüşü çok etkiliydi. Breda'da son günlerde bir düşüş var. Bu performansla Ajax önünden iyi sonuç çıkarmaları oldukça zor.

312 Real Madrid- Mallorca 1 1.20

İspanya Kralı'nın takımı olarak bilinen Real Madrid, bir nevi kendi kupası olan Kral Kupası'nı mutlaka kazanmak istiyor. Mallorca bu yapısıyla direnç gösteremez

Barış DİNÇARSLAN


Yayın devrimi
Aslan garantiledi
Efes Rytas önünde
Villarreal
Cassano coştu
Pato'yla Milan
Tatsız başladık
Milli program belirlendi
Kartal durmuyor: 94-80
Popüler bahisler
Son dakika
İddaa sonuçları
 
İlk kez bırakmadı
Seyirci tribünü bırakıp gitmeye başlamıştı ama takım hâlâ orada...
25 yıllık baskı
Çeyrek asırdır kupaya hasret kalan...
Tuncay: Beni izleyin
Middles-brough' da forma giyen...
Top Kalli' de
Dönmek istediğini ileten...
Vazgeçilmez oldu
36 yaşındaki Mondragon, Köln' de...
Boumsong sürprizi
Siyah-beyazlıların sezon başından...
Karum' da izdiham
Holosko, İbrahim Toraman ve Bobo'...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu