Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Özlenen G.Saray

Arda da süperdi. Bu takıma Song ve Lincoln de girerse işler düzelir Yıllar sonra duran toptan üç gol atıldı. Nonda mükemmel oynadı.


Galatasaray yıllar sonra ilk kez kornerden üç gol buldu. Yıllardır duran topları boşa harcayan takım bir maçta bunun acısını çıkardı sanki. Kalli, Galatasaray'ı on kişi oynattı. Çaykur Rizespor da on ikişi kişi oynadı. Bunun nedeni Bouzid diye futboldan hiç nasibini almamış ama sırtına sarı-kırmızılı forma geçirilmiş birisi. Bouzid her topa girdiğinde
insanın yüreği ağzına geliyor. Ya penaltı yaptıracak, ya firikik yaptıracak, ya ıska geçecek. Hatta kendi kalesine bile gol atabilir! Devre arasında Galatasaray, A.Gücü'nden Emre diye bir futbolcu aldı. Song'un yokluğunda Emre oynayacaktı.

BOUZİD 10 KİŞİ OYNATTI
Ama nedendir bilinmez Feldkamp bu çok iyi futbolcu diye sarı-kırmızılı kulübe kakaladığı İsmael Bouzid'i aldı ilk onbire yerleştirdi. Geri kalan on kişi maç boyunca iyi oynadı. Ama Nonda ve Arda sahanın yıldızıydı. Özellikle Nonda, Galatasaray'ın özlemini çektiği bir santrfor. Bilekleri çok yumuşak. Hem kafa toplarına hakim, hem sağ ve sol ayağını çok iyi kullanıyor. İnsan dün gece Arda'nın oyununu görünce Lincoln'e verilen 20 milyon dolar için üzülüyor doğrusu.

YÖNETİM NEREDE?
Galatasaray'da yönetimin bir kez daha olmadığı dün gece ortaya çıktı. Kulüp için gerçekten çok çabalayan yedek üye Fatih Gökşen, Galatasaray kulübünü temsilen Şeref Tribünü'nde Rizespor kulübünün başkanının yanında oturuyordu. Fatih Gökşen, Galatasaray'ı temsil edemez mi? Elbette eder ama protokol diye de bir şey vardır. Tribünde de bir tek Haldun Üstünel'i gördük. Demek ki Galatasaray'ın 13 yöneticisi de yok ortalıkta. Bu kadar ilgisizlik, pes doğrusu!..

LİNCOLN DE DÖNERSE...
Galatasaray'ın attığı beşinci gol gerçekten görülmeye değerdi. Hem hazırlanışı bakımından, hem de Shabani Nonda'nın son vuruşu açısından. Bu takıma sağlığı yerinde futbol iştahı açık bir Cassio Lincoln'ü de katabilirseniz, Rigobert Song da görevinin başına dönerse Galatasaray iyi işler yapacak. İyi işler yapacak, hem yönetime hem de Feldkamp'a rağmen. Önümüzdeki hafta Galatasaray'ın iki maçı var. Bakalım Kalli nasıl bir kadro sürpriziyle çıkacak karşımıza!..

AZİZ ÜSTEL


Zincir kırdı
Nonda şov
Basinas geliyor
Aslan'ın Servet'i
Korner devrimi
PAF'ta da Aslan
Kusursuz oynadık
Kalede devir teslim
Ümit 10 dakika
Bir maçta beş yemek daha iyi
Kaptan Altan boş geçmiyor
Arda siftah yaptı
Rizespor stop etti
Sakatlık kâbusu sürüyor
Bouzid sevgisi başka!
Zafer golünü attı, çıktı
Otobüsü taşladılar
Leverkusen 4-2 galip
Martinez takası
Rize 'Şen'lecek
 
Önemli galibiyet
Turkcell Süper Lig' in ikinci yarısının ilk maçında Çaykur Rize- spor...
Hava harekâtı
G.Saray' ın önemli eksikleri vardı. Ayhan, Lincoln, Linderoth...
Mucize maç
Galatasaray dün akşam beni çok şaşırttı. Rizespor maçı öncesi...
Her Takım Rizespor Gibi Değil
Maçtan önce Kalli' ye deseler ki "1-0' a razı mısın?" bence Alman...
2010' da da oynayabilirim
Roberto Carlos emekliye...
Sivas maçı mini final
F.BAHÇE, Belediye...
Skor kötü
"Son saniyelerde gol yemek üzüntü...
İşte özlenen tablo
Kaşılaşma öncesinde Konyasporlular...
4' de sırada
Ceyhun ve Celaleddin' in biletinin...
İki takım için de zor
Lider Sivas, 2. yarının ilk...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu