Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
İş bilmek!
Sezon başında tam 51 milyon dolar harcanarak 11 oyuncu alındı Hâlâ takımın omurgasına futbolcu aranıyor. Bu nasıl planlama!


TURKCELL Süper Lig'in 2. yarısı başlıyor. Kısa olan devre arasında bazı takımlarımız çalıştılar, bazıları az çalıştılar, bazıları da umursamaz bir havada yan geldi yattı. Bizim konumuz G.Saray. Maalesef oyuncularından başka herkesin duyarsız olduğu bir devre arası geçirdiler. Bu umursamazlığın kaçınılmaz bir kötü oyun şeklinde ortaya çıktığı Bursa kupa maçında görüldü. Sezon başında bütün seçilmiş ve atanmışlarla bir transfer politikası oluşturuldu ve G.Saray tarihinin en yüksek maddi külfetinin altına girilerek 11 oyuncu transfer edildi. Bonservis ödemedik denilen Barış Özbek ve Serkan Çalık için bile 470 bin euro yetiştirme bedeli verildi.

TEZLERİ REDDEDİLDİ
Mali konularda en güvenilir kişi olan Sayın Hayri Kozak'ın tespitine göre altına girilen maddi külfet 51 milyon dolar. 11 oyuncuyu ortak karar vererek transfer eden şahıslar, şu anda kaleci, santrfor ve ön libero arıyorlar. İlave stoper yine ciddi bir bonservis odenerek alındı, yani şimdiden 12 oldu. Şimdi bu şahıslara sormazlar mı?.. "Beyler, 12 oyuncu transferinden sonra hâlâ omurga mevkilere oyuncu arıyorsunuz, bu nasıl bir planlama" demezler mi? Nitekim Prof.Dr Duygun Yarsuvat bu konudaki tasarrufların tez olduğu konusundaki şahsi böbürlenmelere, tezin reddedildiğini Divan'da tebliğ etmiş.

MİZAH KONUSU OLUR

Shalke 04 takımının, yani Lincoln'ün eski takımının hocasına Antalya'da sormuş basın mensupları, "Lincoln için ne düşünüyorsunuz?" diye. Cevap: O oyuncunun ismini duymak istemiyorum! Bu çok önemli, altı çizilmesi gereken bir cevap bana göre. "Bouzid, G.Saray'ın oyuncusu değilmiş, geç fark ettik." Bu yorum da G.Saray'ın seçilmişinden. "Mondragon'u yollamakla hata yaptık." Bu da aynı kategori mensuplarının ifadesi. Tarihinin en büyük parasını harcayarak bu tasarruflarda bulunanlar, sportif başarıyı getiremezlerse, sadece başarısız değil, camiada mizah konusu olacaklardır.

FİLOZOF NE DİYOR?
Bir aksakallı filozofun sözleriyle durumu anlatmak daha basit. Şöyle demiş bizim aksakal:
-BİLMEYEN, BİLMEDİĞİNİ BİLEN ÇOCUKTUR... YARDIM EDİP
ÖĞRENMESİNİ SAĞLAYIN.
-BİLEN, BİLDİĞİNİ BİLMEYEN RÜYADADIR, UYANDIRIN.
-BİLMEYEN, BİLMEDİĞİNİ DE BİLMEYEN TEHLİKELİDİR, UZAK DURUN.
-BİLEN, BİLDİĞİNİ DE BİLEN BİLGEDİR... FEYZ ALIN!..



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Lig üçüncüsü!   / 24-12-2007
 Dayak gibi tur   / 20-12-2007
 Liderlik ve disiplinsizlik   / 15-12-2007
 Fenerbahçe üç puanı hak etti   / 09-12-2007
 İlginç olacak   / 07-12-2007
 Liderlerin zaferi   / 03-12-2007
 Şapka ve tavşan   / 30-11-2007
 Korkak kadro   / 26-11-2007
 Çok önemli 3 puan   / 12-11-2007
 Hüsran   / 09-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Denis iddiası
Arjantin' in Clarin gazetesi,...
Dışarıda kaldık
Divan Kurulu Başkanı Aktar' dan...
Delgado' ya yakın takip
Bu sezon futbolunu bir beden...
Acil takviye
Tecrübeli hocanın, başkan...