Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Kupa yolda

.


Bu politikaya devam edilirse Fenerbahçe, Avrupa'da kupa alabilir. Bu kupaları birçok kez kaldırmış oyuncular takıma kazandırılmalı

***

Kupa yolda

Bu politikaya devam edilirse Fenerbahçe, Avrupa'da kupa alabilir

Bu kupaları birçok kez kaldırmış oyuncular takıma kazandırılmalı

Çok başarılı takımlarda büyük futbolcular da çok mücadele eder

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, dün bir basın toplantısı yaparak önemli açıklamalarda bulundu. Zico,
Fenerbahçe
yönetiminin çok başarılı olduğunu ve aynı politikaları sürdürmesi halinde Avrupa'da kupa alma ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek, "Eğer Fenerbahçe, bir süredir sürdürdüğü politikasına devam ederse, Avrupa'da kupa alma olasılığının yüksek olduğunu söyleyebilirim" dedi.

POLİTİKA DOĞRU
Takımın ihtiyaçlarına da vurgu yapan Zico, "F.Bahçe'nin ihtiyacı olan, bu kupaları birçok kez kaldırmış, bu kupaları çok isteyen oyuncuları takıma kazandırmaktır. Bu bakımdan, yönetim doğru politika izliyor. Büyük başarılar kazanmış takımlara bakın, normal oyuncuların dışında büyük oyuncuların da çok mücadele ettiğini görüyoruz. Bu bizim oyuncular için de geçerli" diye konuştu.

ALEX OYNAR

Brezilyalı teknik adam "Yönetim size yeni sözleşme önerdi mi?" şeklindeki bir soruya "Daha önce, ilerleyen zamanda benimle ve avukatımla bir görüşme yapılacağı konuşulmuştu. Ancak böyle bir görüşmeyi henüz gerçekleştirmedik. Biraz daha zaman geçmesini bekliyoruz. Umuyorum ve bekliyorum ki, mart veya nisan ayında bu görüşme gerçekleşir" yanıtını verdi. Yabancılardan memnun olduğunu da dile getiren Zico, "Eğer bu oyuncularımızın bazılarından yararlanamayacak olursak, elbette ki yerine bir yabancı oyuncu düşüneceğiz" ifadesini kullandı. Zico sakatlar için de "Alex, tahminime göre Gaziantepspor maçında takımdaki yerini alır. Deniz'in durumu her geçen gün düzeliyor. Kezman bu sabah (dün) fizik kondisyon çalışması yaptı" dedi.

BEKLEYEMEYİZ

Zico, şu an alınacak oyuncuların, kısa vadede yararlı olacak isimler olması gerektiğini kaydederek "Bence devre arasında alınacak oyuncular kısa zamanda takıma adapte olabilecek ve takıma yarar sağlayabilecek isimler olmalı. Çünkü biz hedeflerimizin yarısındayız, hedeflerimize koşuyoruz. Genç oyuncu getirip, onun yetişmesini bu kısa periyotta bekleyemeyiz. Bunun için vakit yok" ifadesini kullandı.




Sevilla ile şanslar eşit
Denis iddiası
Appiah İtalya yolcusu
İkisi ilk 11'de olmaz
Kezman: AZ değil PSV'de...
Başarı tesadüf değil
Gazeteciler kaybetti
Spice Otel'e teşekkür
Transfer dosyası
 
Biz de samba yapabilir miyiz?
Şu bir gerçek ki F.Bahçe' de Zico ile beraber Brezilya rüzgârları...
Dışarıda kaldık
Divan Kurulu Başkanı Aktar' dan...
Bouzid' i sildi attı
EMRE Güngör, Brugge...
Delgado' ya yakın takip
Bu sezon futbolunu bir beden...
Kendini de aştı
AKIL dolu pasları ve...
Acil takviye
Tecrübeli hocanın, başkan...
Trabzon' a soğuk şoku
ADANA' da kupa maçında büyük şok...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu