Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Haber hattı


Gençler şampiyon
17 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımımız,
İsrail'de katıldığı turnuvada şampiyon oldu. Teknik direktörlüğünü Şenol Ustaömer'in yaptığı milliler, ilk maçında Ukrayna'yı 1-0 yenerken, Slovakya ile 1-1 berabere kaldı. Son maçında da dün İsrail'i 4-0 mağlup etti. Turnuvada 3 gol atan Muhammed
Demir
de gol kralı oldu.

Potada 2. devre
BEKO Basketbol Ligi'nde sezonun ikinci yarısı bugün oynanacak iki karşılaşmayla başlıyor. Günün programı şöyle: (Caferağa/15.00) Alpella-Mersin Büyükşehir Belediye, (19 Mayıs/18.00) Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi- TTNet Beykoz.

Federer ilk sırada
Teniste
sezonun ilk ''Grand Slam'' mücadelesi olan Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda sıralama belli oldu. Erkeklerde Federer, bayanlarda ise Henin ilk sırada yer alıyor. Melbourne'de pazartesi günü başlayacak olan turnuvaya erkekler ve bayanlar kategorisinde 32'şer sporcu katılacak. Turnuvanın kurası bugün çekilecek.

Alpella'ya ABD'li
ALPELLA, ABD'li basketbolcu James Hughes'u transfer etti. Polonya 1. Ligi'nden Slupsk'tan alınan pivot, 1983 doğumlu, 2.11 boyunda. Bu transferle, Ömer Aşık'ın F.Bahçe'ye gitmesiyle pota altında doğan eksiklik kapatılacak.

Terim'in acı günü
Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim dün en acı günlerinden birini yaşadı. Terim'in 66 yaşındaki dayısı Turgut Kaleli, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti. Haberi alır almaz özel uçakla eşi Fulya Terim ile birlikte Adana'ya gelen Terim, gözyaşlarına hakim olamadı. Terim, törenin ardından Adana'dan ayrıldı.

130 günlük tur
DÜNYANIN 5 kıtasını 130 günde dolaşıp, 137 bin km. katedecek 2008 Pekin Olimpiyatları meşalesinin son durağı Pekin'in Tiananmen Meydanı olacak. 8 Ağustos'ta başlayacak oyunlar için dolaşacak meşaleyi, 100 bin kişi karşılayacak.

Mesut uzatmayacak
Mesut Özdil, Schalke
ile 2009 yılına kadar olan sözleşmesini 2011 yılına kadar uzatmak istemiyor. Alman spor dergisi Kicker, kulüp menajeri Andreas Müller'in, Mesut ile uzun vadeli planları olduğunu söylemesine rağmen, Mesut ile yapılan yaklaşık yarım saatlik bir görüşmeden sonuç alınamadığını yazdı.




Enfes Efes
FIFA'dan uyarı
2007'nin en iyisi Merk
16'ya yaklaştık
Cimbom işi bitirdi: 65-52
İddaa sonuçları
Süper loto 6/54 sonuçları
Efelerden erken veda: 1-3
Kartal eli boş döndü: 69-82
 
Denis iddiası
Arjantin' in Clarin gazetesi,...
Başarı tesadüf değil
BAŞKAN vekili Nihat...
Dışarıda kaldık
Divan Kurulu Başkanı Aktar' dan...
Bouzid' i sildi attı
EMRE Güngör, Brugge...
Delgado' ya yakın takip
Bu sezon futbolunu bir beden...
Kendini de aştı
AKIL dolu pasları ve...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu