Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Sıklet farkı

Holosko'dan başlayalım... Son 45 dakika oynadı. Oldukça da iyiydi. Hareketlerinden, mimiklerinden Beşiktaş'a geldiği için son derece mutlu olduğu okunuyordu. Sahada kaldığı 45 dakika içinde Beşiktaş'a hücum zenginliği getirdi. Atılan gollerden birisinin asistini yaparken, Higuain'in golünün de hazırlayıcısı oldu. Örneğin; Nobre'ye attırdığı gol 1. sınıf bir kanat bindirmesiydi. Hızlı, hareketli, sürekli yer değiştiren, savunmaya yardım eden oyun tarzı ile Beşiktaş'a yararlı olacağını ilk maçta kanıtladı. Onun en önemli özelliklerinden birisi geniş alanda büyük işler yapmasıydı. Bunu fazlasıyla gösterdi. Ancak 'dar alanda Holosko ne olur?' sorusunun yanıtı henüz yok. Bunu güçlü rakipler karşısında göreceğiz. Ancak Beşiktaş formasıyla Holosko ilk sınavında çok iyi sinyaller verdi. Hatta Bobo'dan ve Nobre'den daha kaliteli bir golcü olduğunu haykırır gibiydi.

Savunma zaafları sürüyor
Başlıkta da belirttiğmiz gibi D.Bakır'da ağır sıklet ile hafif sıkletin maçını izledik. DİSKİ'nin Beşiktaş'a idman vermekten öteye geçecek gücü yoktu. Zaten Beşiktaş kalesine birkaç kez geldiler, onlarda da etkili olamadılar. Ne var ki o geliştirdikleri birkaç tehlikeli atakta bile Beşiktaş savunmasının zaafları yine kendiliğinden ortaya çıktı. Toraman ve Üzülmez gibi tecrübeli oyuncuların bulunduğu bu hatta kademe hataları ve yerleşim düzeni hala sırıtıyor. Beşiktaş yönetimin ısrarla stoper aramasında en ufak bir yanlışlık yok. Nobre, bu sezon ilk kez vasatın üzerindeydi. Direklere toslamasa hat-trick yapabilirdi. Holosko ile iyi bir ikili oluşturacak gibi görünüyor. Cisse, ayrıntılara girmeden her zamanki gibi faydalı futbolunu devam ettirdi. Tello, ikinci yarıda Beşiktaş'ın en önemli silahlarından birisi olacağını yine fark ettirdi. Genç Aydın'ın et mi, balık mı olduğunu anlayamadık. Ama akılda kalan güzel hareketleri var. Bu maç elbette Beşiktaş için bir ölçü olamaz. Yine de Holosko'nun yerinde bir transfer olduğu bir gerçek. Holosko bundan sonra adından çok söz ettirecek.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 4 sezonun faturası   / 01-01-2008
 Kervan yolda düzelir   / 25-12-2007
 Yola devam   / 22-12-2007
 Beşiktaş hayata döndü   / 18-12-2007
 Delgado doğdu   / 17-12-2007
 Buraya kadar   / 12-12-2007
 İşte oynanacak maç   / 11-12-2007
 Yine Delgado   / 08-12-2007
 Delgado tırmanıyor   / 04-12-2007
 Bir tek Bobo   / 25-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kupada soğuk randevu
Fortis Türkiye Kupası' nda 2.
Fark etmedi
Sarı-kırmızılı ekip, Bursa...
Bitti bitiyor
Coloccini, Ze Castro ve Meite ile...
Barış darbesi
Golcü futbolcu Kırıkkale maçı...