426 ATROMİTOS-VERİA 1 1.50 İki ekip de gol yollarında sıkıntı çekiyor. Atromitos, son haftalardaki istikrarsız çizgisiyle alt sıralara doğru ilerliyor. Veria ise düşme hattının hemen üstünde bulunuyor. Onlar da çok iyi bir grafik çizmiyorlar. Geride kalan haftalarda rakip ağları 8 kez havalandırabildiler. Deplasmanda oynadığı maçlarda
hiç galibiyet alamadı. Atromitos'un, bu istatistik ışığında rakibini taraftarı önünde devireceğini düşünüyorum. 431 LEVADİAKOS-ASTERAS 2 2.10 Asteras, ilklere imza atıyor. Bu takım, 4 yıl önce 4. ligde mücadele ederken, her sezon bulunduğu liglerde art arda şampiyonluklar yaşayarak, 1. lige çıktı ve şimdi de 4. sıraya kadar yükseldiler. Gerçekten takdir edilmesi gereken bir başarı bu. Kolay kolay gol atamıyorlar ancak bir o kadar da zor gol yiyorlar. Panathinaikos ve AEK'yla ligin en az gol yiyen ekibi konumundalar (6 gol). Levadiakos'da rakibi gibi bu sezon Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazandı ancak Asteras kadar başarılı olamıyorlar. Sondan 2. sıradalar. Konuk ekip, hedefleri olan bir takım. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyorlar. 436 PSV-BREDA 1 1.15 Devler Ligi'nde, grubunda 3. olup UEFA'ya gitme hakkı kazanan PSV, ligde istikrarsız sonuçlar almaya devam ediyor. Son hafta Groningen deplasmanında alınan 2-1'lik yenilgi takımın moralini bozmuş durumda. Ancak Feyenoord'un zorlu Heerenveen deplasmanında oynayacak olması, PSV'nin bu mücadeleye daha da konsantre olmasını sağlayacak. Kazanırlarsa tekrar zirveye oturabilirler. 445 PANİONİOS-OFİ 1 1.45 UEFA Kupası'nda Bordeaux karşısında 2-0 öne geçtikten sonra 3-2 yenilerek Galatasaray'a turu hediye eden Panionios, artık tamamen lige odaklanmış durumda. Sahasında oynadığı 6 karşılaşmanın 4'ünü kazanıp, 2sinde berabere kaldılar. Taraftarı önünde iyi performans sergiliyorlar. OFİ ise düşme hattında bulunuyor. Son 7 haftada sadece 4 puan toplayabildiler. Böylesine zor bir deplasmanda puan almaları zor.
455 AEK-PAOK 1 1.20 Zirvenin sahibi AEK, pozisyonunu korumak istiyor. Avrupa Kupaları'na verilen arada, lige daha çok ağırlığını koyacak olan Atina ekibi, geçen hafta Ergotelis'i deplasmanda 4-1 yenerek adeta Olympiakos yenilgisinin acısını çıkarmıştı. Sahasında oynadığı karşılaşmalarda rakip tanımayan AEK, deplasman fakiri PAOK'u da rahat geçer.
Fatih SARICA