Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Bekleriz efendim

Fenerbahçe, Milano'daki İnter maçından sonra büyük bir darboğaza girdi. İki yıldır yenemediği Denizli ile deplasmanda karşılaşacak, sonra Galatasaray'la oynayacak, ondan sonra CSKA ile tarihinin en önemli maçına çıkacak, sonra da deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak ve Trabzonspor'la oynayacaktı. Bütün bu maçlardan galibiyetle çıkacak takım, büyük takımdır. Fenerbahçe de bunu başardı. Dün akşamki maç, bu sürecin son halkasıydı ve başarıyla tamamlandı. Şu anda lider. Bu akşam Galatasaray'ın oynayacağı maç, liderliği etkileyecek ama önemli değil. Fenerbahçe gücünü göstermiştir. Trabzonspor sahaya tam kadro çıkarken, Fenerbahçe çok önemli iki futbolcusundan yoksundu. Edu ve Lugano. Zico onların yerine Önder ve Yasin'i monte etti. Ve savunmada yapılan hatalardan dolayı Fenerbahçe çok güç durumlara düştü. Ama yine de iki gol yemesine rağmen üç gol atarak maçı götürmesini bildi.

Semih mükemmeldi
Alex bu takım için çok önemli. Sakat sakat çıktığı halde yaptığı bir presle Semih'e golü attırdı. Semih'in asistiyle de bir gol attı. 45 dakikada daha ne yapsın! Semih mükemmeldi. Rakip savunmayla boğuşmasının ötesinde attığı golle takımına gene galibiyeti getiren adam oldu. Deivid'in füzesi herhalde geçen sezon "Bu adam bu takımda ne iş yapar" diyenlere en güzel yanıt oldu. Gerçi bu yanıtı Deivid, İnter ve CSKA maçlarında da vermişti ama arkadaşlar hâlâ anlamamışlardı. Ersun Yanal'ı tebrik etmiyorum. Milli Takım'ı çalıştırırken onu benden daha fazla savunan kimse yoktu. Ersun Yanal bildiğim kadarıyla futbol oynatmak isteyen bir teknik adamdı. Ama dün akşam Hüseyin'e sadece 'Alex'e vur' emri veren bir Ersun Yanal izledim. Çocuk zaten sakattı, Hüseyin'in darbeleriyle iyice sakatladı, iyi mi yaptın Ersun? Sana yakışır mıydı bu? Ne kazandın? Burdan alabileceğin üç puan, Şampiyonlar Ligi'nde Alex'in yok olmasına değer miydi? Bırakın artık bu çocuğun yakasını. Bütün teknik direktörlere sesleniyorum; herkes delikanlı gibi futbolunu oynasın, kim iyiyse o kazansın. Sahtekârlıklarla, hakemlerin göz yumduğu tekmelerle sonuca gitmeye çalışıyorsanız hepinize yazıklar olsun. Hakem Bülent Yıldırım için bir şey demeyeceğim. İlk golde Gökdeniz bana ofsayt gibi geldi. Tribünde olduğum için yorum yapmayacağım ama bu akşam atv'de yayınlanacak Santra programında en doğru, en dürüst hakem ve pozisyon yorumlarını bizde bulacaksınız. Bekleriz efendim.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hayırlısı olsun   / 22-12-2007
 Semih'in yanıtı   / 19-12-2007
 Hakeme rağmen   / 17-12-2007
 Nice yüz yıllara   / 15-12-2007
 Muhteşem Alex   / 13-12-2007
 Taraftar Profili   / 11-12-2007
 Sürpriz olmadı   / 09-12-2007
 F.Bahçe ağır favori   / 06-12-2007
 3 altın puan   / 02-12-2007
 Anlatamadık   / 30-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Tulum çıkardı
F.Bahçe bu sezon Saracoğlu' nda...
G.Saray' a Fin kaleci
Skysports' a göre, sarı...
Her yerde Bobo var
Beşiktaş' ın gollerinin 3' te 1' i...
Ceyhun yetmedi
Önce Yattara' nın ortasında,...