Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Haber hattı


Michael Wright üzdü
Galatasaray Cafe Crown'a yenilerek liderliği rakibine kaptıran Telekom'da Michael Wright şoku yaşanıyor. Önceki gün oynanan maçın ilk periyodunda dizinden sakatlanan ADD'li forvetin en az 1 ay sahalardan uzak kalacağını açıklandı. Antrenör Ercüment Sunter sakatlıkla ilgili "Yokluğuna alışacağız" dedi.

Maldini'ye
onur

MİLAN kulübü, efsane oyuncusu Paolo Maldini'nin 3 numaralı formasını sezon sonunda emekliye ayıracağını açıkladı. İkinci başkan Adriano Galliani, Maldini'nin Milan tarihinde çok önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayarak "Maldini'yi onurlandırmak istedik" diye konuştu.

Hidayet yetmedi
Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, evinde Utah Jazz'a 113-94 yenildi. Hido, 27 sayı, 6 asist ve 3 ribauntla takımının en skorer oyuncusu oldu. Mehmet Okur'un omuzundaki sakatlık nedeniyle forma giymediği maçta, Utah adına en dikkat çeken performans 28 sayıyla Paul Millsap'tan geldi.

Satılık değil! Satılık değil!

BARCELONA'da kalıp kalmayacağı belli olmayan yıldız futbolcu Ronaldinho'ya Katalan takımının sportif direktörü Txiki Begiristian'dan destek geldi. Brezilyalı oyuncunun performansından memnun olduklarını ifade eden Begiristian "Takımımızda kalacağını umuyorum" dedi.

Arsenal'e geliyor
İngiliz futbolunun en önemli yıldızlarından olan ve şu anda LA Galaxy forması giyen David Beckham, önümüzdeki gelecek ay Arsenal ile idmanlara çıkacak. 6 Şubat'ta İngiltere'nin İsviçre ile yapacağı hazırlık maçı öncesinde Beckham'ın daha hazır bir görüntü vermek için bu yolu izlediği vurgulandı.

Kobe'nin Philly aşkı
LOS Angeles Lakers'ın süper yıldızı Kobe Bryant, gençliğinde Philadephia 76'ers'ta oynamayı düşündüğünü söyledi. Philadelphia'da doğan ve lise eğitimini bu şehirde alan Bryant, "Gençliğimde hep Philly gibi bir takımda oynamayı hayal ederdim" dedi.

Mutu'ya sahip çıktı
Fiorentina takımının sahibi Diego Della Valle, son günlerde adları transfer dedikodularında dolaşan Mutu ve Frey'in Floransa'da kalacaklarını belirtti. Valle "İki oyuncumuzun takımdan ayrılması söz konusu değil. Neden böyle söylentiler çıkarıyorlar anlamıyorum. Herkes sözleşmelere saygı duysun" diye konuştu.




M'Boro yıkıldı
Vakıfbank 4. turda
Zafer sarhoşu
Filede 3 maç
Manucho Manchester United'da
Udinese zorlanmaz
NEWCASTLE
Bu oran bulunmaz
POPÜLER BAHiSLER
SON DAKiKA
1.75'ten ATL.MADRİD
Günün Programı
Basketbolda iki dev derbi
Sayısal Loto Sonuçları
 
Tulum çıkardı
F.Bahçe bu sezon Saracoğlu' nda...
Deivid golle döndü
CEZASI nedeniyle...
G.Saray' a Fin kaleci
Skysports' a göre, sarı...
Bütçeye bağlı
G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü...
Her yerde Bobo var
Beşiktaş' ın gollerinin 3' te 1' i...
Deplasman fatihi
BEŞİKTAŞ bu sezon ligde kötü...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu