Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Yola devam

Manisa'da final gibi bir maç oldu. Beşiktaş inanılmaz golleri kaçırmasa sahadan 5 gollü bir galibiyetle bile aylrılabilirdi. Son bölümdeki Vestel Manisaspor kuşatması, karşılaşmayı berabere de bitirebilirdi. Öyle veya böyle Beşiktaş'ta son iki maçtır belirgin bir toparlanma var. Manisa'daki Beşiktaş'la iyi, kötü, güzel, çirkin her şeyi gördük. İyi olan şeyler; Beşiktaş'ın karşılaşmanın başından itibaren kazanma kararlılığıydı. Kötü olanlar ise savunmasında inanılmaz hatalar yapmasıydı. Her şeye rağmen Beşiktaş'ın orta sahası bu altın galibiyette baş rolü oynadı. Serdar Özkan, Cisse ve Tello maçın temposunu yükseltmek ve ilerdekileri gole yaklaştırmak için olağanüstü çalıştılar. Delgado geçen haftalardaki gibi mükemmel değildi ama yine de kötü oynamadı. İki gole imza atan Bobo'da son haftalara oranla bir tırmanış gözlendi. Eğer biraz daha dikkatli olabilse gol sayısını artırabilirdi. Şöyle bir baktığınız zaman Beşiktaş'ın kaçırdıklarından ikisinde Burak'ın, birinde Bobo'nun, bir diğerinde de Delgado'nun şanssızlıktan çok beceriksizlikleri vardı.

Nobre'yi göremedik
Gözlüklü Nobre oynadığı sürede gözündeki optik camdan dolayı sanırım maçı ve topu iyi göremedi. Öyle olunca biz de onu sahada göremedik. Manisaspor çok pozisyon yemesine rağmen bölüm bölüm Beşiktaş'ı sahasına hapsetmeyi becerdi. Özellikle Rafael ve Uğur'un olağanüstü çabaları attıkları gol sayısını arttırmaya yetmedi. Beşiktaş'ın transferdeki gözdesi Holosko'ya gelince. Bir kaç şık hareket yaptı. Ancak ikinci yarının başlarında oyundan alındıktan sonraki davranış biçimi ve hocası Giray Bulak'a yönelik tavırları son derece çirkindi. Bu hareketleriyle Manisa'da kalamaz. Gideceği yerde de bu asabiyetiyle problem olabilir. Beşiktaş'ın kazandığı penaltıya hakem hocaları ne der bilemem ama her hangi bir Kamil Abitoğlu yanlışlığı yok. Yani doğru karardı. Beşiktaş'ın ikinci yarıya şampiyonluk umudu sarkıttığı çok önemli bir maçtı. Ancak savunmadaki perişanlık, operasyonda bir numaralı gündem maddesi olmalı. Her şeye Beşiktaş yola devam ediyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Beşiktaş hayata döndü   / 18-12-2007
 Delgado doğdu   / 17-12-2007
 Buraya kadar   / 12-12-2007
 İşte oynanacak maç   / 11-12-2007
 Yine Delgado   / 08-12-2007
 Delgado tırmanıyor   / 04-12-2007
 Bir tek Bobo   / 25-11-2007
 Günaydın Avrupa   / 22-11-2007
 İmparator döndü   / 20-11-2007
 Bağlan hayata   / 11-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

İlk şart koşmak
Kura öncesinde F.Bahçe' nin Porto'...
Hagen harekatı
Rus ekibinin görüşme teklifini...
Mutlu son
Vestel Manisa karşısında maça...
Söz hocam
"Biz Fenerbahçe' yi yenip...